Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Inwestor
Opublikowano

Siemka

Jaki region polecacie na start?

W Lola grałem może z 2–3 razy max, kilkanaście lat temu, niewiele pamiętając z tej gry, więc jestem totalnym świeżakiem, a widzę że ta gra co raz bardziej się rozrasta.

Czy są w grze tryby inne niż rankingowe - takie, w których ludzie grają na luzie, bez spiny?
Nie planuję żadnej kariery esportowej 😆 chcę po prostu pograć rekreacyjnie i dla dobrego funu.

• Lubię to! 1
  • KAT 1
  • Przykro mi 1
  • UB Team CS 1.6
Opublikowano

EUNE bardziej toksyczne, ale o wiele wiecej ludzi z PL tutaj gra.
EUW wiekszy poziom troszke, mniej toksycznosci. 

Osobiscie... Wole EUW, ale by grac z innymi... Bede sie przenosic na EUNE >.< 

• Lubię to! 2
  • Moderator
Opublikowano

Ogólnie to zdrowiej jak nie będziesz w to grał, uwierz na słowo a co do serwera to chyba lepiej na euw, na niskim elo różnicy nie ma a mniej toksycznych dzieci z Polski i przynajmniej u mnie jakimś cudem na euw jest więcej fpsow i mniejszy ping 

• Lubię to! 2
  • Uwielbiam 4
  • Redaktor Naczelny
Opublikowano

Generalnie jeśli toksyczność Ci nie przeszkadza to EUNE, chat można wyłączyć. W ligę nie gra się dla fun'u, gra się, żeby przetestować swoją psychikę. Są gry na luzie typu aram, draft i szybki draft. Nie przejmuj się, że to są Twoje początki, niektórzy ludzie grają po x lat i wchodzą do gry dla celowego trollingu. Najwięcej na początku daje granie w 2 osoby lub ew granie przeciwko sobie na customowym trybie. Kolega @ FoRinT też rozpoczyna swoją przygodę w tej grze, możecie spróbować pograć razem. Więcej wam to da na start niż od razu granie z kimś kto spędził w tej grze wiele lat. 

• Lubię to! 4
Opublikowano
9 godzin temu, Kozonowicz :) napisał(a):

Jaki region polecacie na start?

Tylko EUNE do gry i tyle

• Lubię to! 1
  • Właściciel
Opublikowano

Tylko eune, fajnie się powyzywać.

Yasuo :jasperfajeczka:

Tekki  

0/15 enjoyer?:leonardo:

Dudnes  

15/0

• Lubię to! 1
  • Haha 5
  • Uwielbiam 1
  • Inwestor
Opublikowano

Kurczę, chyba jednak daliście mi do myślenia, żeby nie grać w to 😑

Ogólnie mam tak, że kiedy widzę bardzo popularną grę która dominuje i sporo się o niej mówi, to od razu mam ochotę spróbować bardziej się w nią wdrożyć mimo że wcześniej nie było okazji. Myślałem też, że są jakieś tryby bardziej luzackie jako odskocznia od rankedów, ale jak dużo toxiców to jednak słabo. Ale faktycznie wasze zdania to potwierdzają, naczytałem się na wszelkich forach, że niestety jest ta spora toksyczność.

A ewen Dota 2? Chciałem spróbować tego gatunku, coś w ten deseń.

• Lubię to! 1
  • Haha 1
  • Przykro mi 1
Opublikowano
W dniu 20.01.2026 o 14:35, Kozonowicz :) napisał(a):

Myślałem też, że są jakieś tryby bardziej luzackie jako odskocznia od rankedów, ale jak dużo toxiców to jednak słabo

A co Ty snowflake jesteś? Przecież wszystko możesz se wyłączyć od strzała, każdy kiedyś zaczynał, a ludzi stawiających pierwsze kroki jest od groma. Inaczej się nie przekonasz czy spodoba się ta gierka czy nie. A trybów masz od groma, po 4fun aż do tryhardowania. Nawet po wyzwiska na czacie. :jasperkekw:

• Lubię to! 2
  • Uwielbiam 3
  • Donator
Opublikowano (edytowane)

eune idz;

mainuj yasuo; 

badz nr1

trzymam kciuki

lecz mam nadzieje, ze na Ciebie nigdy nie trafie na soloq, bo niezly dojazd bys mial

Edytowane przez thewoo
  • Lubię to! 1
  • Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.