Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Premium
Opublikowano

nie wiem czy to by nie zdemoralizowalo mlodzszej spolecznosci oraz bylaby to ciezka robota dla technikow serwera, predzej dodanie prefiksu "PKiC" byloby bardziej realne

Opublikowano
Teraz, K A N E K I napisał(a):

nie wiem czy to by nie zdemoralizowalo mlodzszej spolecznosci oraz bylaby to ciezka robota dla technikow serwera, predzej dodanie prefiksu "PKiC" byloby bardziej realne

zorientowałem sie że dodanie ikonka czteropaku mogłoby w jakimś stopniu wpłynąć na młodszą społeczność serwera więc pozostaje tylko propozycja na kajzerke.

• Lubię to! 1
Opublikowano

pomysl kajzerki jako ikonka po zabiciu i prefiks PKiC mi sie podoba lecz ikonka czteropaku moze zle wplynac na mlodsze osoby ktore graja na serwerze

• Uwielbiam 1
Opublikowano

Ja jestem za prefiksem, ale co do ikonki to może być ciężko, a poza tym co by miało być ikonką? Parówki ,kajzerki czy czteropak?

• Haha 1
  • Wrr 1
Opublikowano

Jestem za ikoną czteropaka niech młodzi ucza sie co dobre , STANOWCZE TAK

• Wrr 1
  • Przykro mi 1
Opublikowano (edytowane)

jestem na tak, PKiC goat

Edytowane przez bonk_
  • Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
  • 2 tygodnie później...
  • Opiekun CS 2
Opublikowano

Prefiks zostanie dodany bez problemu, ale ikonka z przyczyn technicznych nie zostanie dodana.

• Lubię to! 1
  • Opiekun CS 2
Opublikowano

Twoja propozycja została przyjęta!

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.