Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam przychodzę z propozycją dodania coinflipa na początku rundy tak jak jest to zrobione na serwerach 5vs5, dla graczy którzy nie wiedzą : coinflip zaczyna się na początku rundy a kończy na końcu, na początku możemy obstawić ilość monet i wybrać orla bądź reszkę wygrywając przy tym x2 obstawionych monet, jeżeli wypadnie obstawiona strona.

Edytowane przez F0cus
  • Lubię to! 1
  • KAT 1
Opublikowano

ja jestem na tak, grałem na serwerze 5vs5 #4 i sprawdza się to dobrze tylko zmieniłbym ustawienia pluginu tak samo jak z jackpotem, chodzi o pokazywanie wiadomości z coinflipem. Pokazywanie na chat co rundę coinflip wygrał: Reszka lub Wygrał Orzeł może być uporczywe dla oka, pokazywać na czacie mogłoby się Gracz dołącza do coinflip czy coś w tym stylu.

• Uwielbiam 1
Opublikowano

bardzo interesujacy pomysł mysle ze fajnie to wplynie na rozgrywke i dobra zabawe , Jestem na TAK

• Uwielbiam 1
Opublikowano

Jestem na tak, po za kupowaniem rzeczy w sklepie nie ma zbytnio co robić z monetami. Do jackpota potrzeba graczy a rzadko się zdarza aby byli chętni. Coinflip byłby dobrym rozwiązaniem dla solo graczy, którzy mają monety w tysiącach i chcą się pobawić.

• Uwielbiam 1
Opublikowano

Jestem na tak nie ma co ukrywać że poza wydawaniem na jakieś rzeczy w sklepie nie ma co z tym robić a jackpoty mało kto chce grać zawsze coś fajnego nowego na serwerze

• Uwielbiam 1
  • Head Admin
Opublikowano

Twoja propozycja została przyjęta!

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

• Lubię to! 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.