Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

naprawienie dlugiej kosy bo raz działa a raz nie i czy można by było zmienic ja bez jednostek tak żeby np działała przez calego mida.

Opublikowano (edytowane)

Moim zdaniem długa kosa jest za długa i działa bardzo nierówno, raz łapie, a raz nie. Zauważyłem też problem z natychmiastowym zabiciem. Wczoraj miałem sytuację, gdzie kolega dostał w nogi za 27, mimo że miałem rangę natychmiastowe zabicie po trafieniu.

Jeśli chodzi o długą kosę, to gdyby działała przez całego mida, byłaby po prostu zbyt OP. Według mnie sensowny limit to maksymalnie 1500 jednostek i tyle.

Chodzi o losowe moce #1

Edytowane przez CARROTKA
Opublikowano (edytowane)

Można albo ją w cale usunąć albo dać od na maxa (1500-2000) lub od rampy do firebox-ow

Bo zazwyczaj nie działa wgl 

Albo zamienić jednoski na metry 

Edytowane przez n4.
Opublikowano

Długa kosa jest zbugowana albo działa albo nie działa dobrze by było zmienić to na 1500 jednostek albo usunąc ja całkowicie.

Opublikowano

1500 jednostek jest to nie do przyjęcia. Powinno być tak jest teraz. Sama ta moc jest już bardzo silna, a przy odpowiedniej osobie potrafi narobić szkody druzynie przeciwnej. 

Bugu też nie ma z nią zadnego - Działa poprawnie

• Lubię to! 2
  • Junior Admin
Opublikowano

Twoja propozycja została odrzucona!

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.