Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Zadowolenie pod względem balansu  

12 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jesteś zadowolony/a z obecnej sytuacji na serwerze pod względem balansu ?

• TAK
      4
    • NIE
      8

Rekomendowane odpowiedzi

• Właściciel
Opublikowano

Generalnie nie jest to tak że lubimy mac10 i po prostu go wrzucamy, ale większość osób nie chce grać z ump, mp5 jest mega op więc dużo opcji tutaj nie ma aby nadal utrzymać klasę jako szturmową i na krótki dystans.

W misjach został obniżony otrzymywany exp w każdym akcie, natomiast wymogi zostały tylko zwiększone przy typach misji zabij, zadaj obrażenia etc. misje przykładowo z bombami nie zostały zwiększone. 

Polowania zostały już poprawione, system teraz działa tak że w momencie losowania klasy wybiera spośród obecnych na serwerze, przez co mamy gwarancje że każdy rozpocznie polowanie bo klasa znajduję się obecnie na mapie.  Iluzjonista dostał nerfa na kamere z 1/10 na 1/8, także zobaczymy czy nadal coś będziemy w nim robić. 

• Lubię to! 1
Opublikowano
2 godziny temu, Dudnes napisał(a):

Generalnie nie jest to tak że lubimy mac10 i po prostu go wrzucamy, ale większość osób nie chce grać z ump, mp5 jest mega op więc dużo opcji tutaj nie ma aby nadal utrzymać klasę jako szturmową i na krótki dystans.

W misjach został obniżony otrzymywany exp w każdym akcie, natomiast wymogi zostały tylko zwiększone przy typach misji zabij, zadaj obrażenia etc. misje przykładowo z bombami nie zostały zwiększone. 

Polowania zostały już poprawione, system teraz działa tak że w momencie losowania klasy wybiera spośród obecnych na serwerze, przez co mamy gwarancje że każdy rozpocznie polowanie bo klasa znajduję się obecnie na mapie.  Iluzjonista dostał nerfa na kamere z 1/10 na 1/8, także zobaczymy czy nadal coś będziemy w nim robić. 

Ten nerf nic nie da, ta klasa jak była za mocna tak będzie nadal. Ten obrót to absurd - ani nie da się po nim strzelać ani uciekać. To jak 1/10 na zabicie z m4.

• Lubię to! 1
Opublikowano

Nie rozumiem dlaczego Grabieżcy została zmieniona broń, UMP45 jest spoko + szybkostrzelność daje spore pole do popisu z tą bronią więc ja bym przywrócił to UMP45 patrząc na to, że żadna klasa nie posiada tej broni w swoim wyposażeniu

Opublikowano (edytowane)

@ Dudnes  Usuńcie z obcego obrażenia +int albo dajcie mniejszy przelicznik. To zabija na hita gdy ludzie mają więcej inteligencji.

Zabierzcie wojskowemu mine, od min powinien być tylko saper.

Iluzjonista cały czas jest broken tak jak pisałem wcześniej.

Aha i popieram, że grabieżca powinien mieć ump + szybkostrzelność (ale bardzo małą np. 10%). Nie wiem po co to zabieraliście. Żadna klasa nie ma tej broni.

Edytowane przez Yep.
  • Właściciel
Opublikowano
2 godziny temu, koksuuu napisał(a):

Nie rozumiem dlaczego Grabieżcy została zmieniona broń, UMP45 jest spoko + szybkostrzelność daje spore pole do popisu z tą bronią więc ja bym przywrócił to UMP45 patrząc na to, że żadna klasa nie posiada tej broni w swoim wyposażeniu

Zmieniłem, dodałem ump + szybkostrzelność 

3 godziny temu, cerdo paro siempre napisał(a):

Właśnie dużo klas z Mac się zrobiło, ja bym zamienił duchowi na p90 , tą broń ma tylko saper ,a inna odmiana by była.

Duch dostał już buffa, więc z p90 narazie się wstrzymamy

1 godzinę temu, Yep. napisał(a):

Usuńcie z obcego obrażenia +int albo dajcie mniejszy przelicznik. To zabija na hita gdy ludzie mają więcej inteligencji.

Usunąłem dodatkowe obrażenia z int

1 godzinę temu, Yep. napisał(a):

Zabierzcie wojskowemu mine, od min powinien być tylko saper.

Wojskowy jest obecnie i tak nie za mocny, więc nie nerfiłbym tego. 

• Lubię to! 2
Opublikowano (edytowane)

Sanitariusz powinien mieć regen na każdej broni. Rundy na codzie trwają za krótko żeby stać z nożem w łapie. Tylko nie przesadzić z tym.

Zablokować perk Zawodowy Rusher na Rusherze.

Usunąć 1/7 z policjanta i dołożyć mu z 5 dmg. Niepotrzebne jest to RNG.

Edytowane przez Yep.
Opublikowano

Buff Cygan:

Usunąć Ciche kroki +5dmg z Galila, zmiana szansy na opróżnienie magazynka z 1/9 na 1/7 lub 1/6

• Właściciel
Opublikowano
12 godzin temu, Yep. napisał(a):

Sanitariusz powinien mieć regen na każdej broni. Rundy na codzie trwają za krótko żeby stać z nożem w łapie. Tylko nie przesadzić z tym.

Możemy zastosować taką opcję ale wtedy max 1 hp na sekundę

Zablokować perk Zawodowy Rusher na Rusherze.

Gotowe

4 godziny temu, koksuuu napisał(a):

Buff Cygan:

Usunąć Ciche kroki +5dmg z Galila, zmiana szansy na opróżnienie magazynka z 1/9 na 1/7 lub 1/6

Przy 1/6 co 4/5 strzał opróżniałoby magazynek, bez szans. 

Usunąć 1/7 z policjanta i dołożyć mu z 5 dmg. Niepotrzebne jest to RNG.

Policjant przy +20 dmg bije za dużo przy starcie sezonu, balansowaliśmy to milion razy między +15 a +25 dmg.

• Lubię to! 2
Opublikowano

Dodać system, który kickuje afków ze specta po jakimś czasie, np. 3 minuty.

Dlaczego? Bo zabierają slota gdy serwer jest pełny, a z rana uniemożliwiają granie małych map.

• Właściciel
Opublikowano
14 minut temu, Yep. napisał(a):

Dodać system, który kickuje afków ze specta po jakimś czasie, np. 3 minuty.

Dlaczego? Bo zabierają slota gdy serwer jest pełny, a z rana uniemożliwiają granie małych map.

Dodane

• Lubię to! 1
Opublikowano (edytowane)

Zablokować agent 007 u policjanta + zmienić szanse na killa na 1/8-1/9 bo to wchodzi za często.

Edytowane przez Yep.
Opublikowano

Bezlik zablokować weteranowi, jeśli nie jest jeszcze zablokowany 

Opublikowano
5 godzin temu, Yep. napisał(a):

Zablokować agent 007 u policjanta + zmienić szanse na killa na 1/8-1/9 bo to wchodzi za często.

tak jak na podstawowa klase to zgadzam sie szczegolnie ze ta klasa potrafi bic 70-80 dmg z usp szczegolnie na poczatku policjant jest bardzo mocna klasa 

2 godziny temu, dzido napisał(a):

to tez sie przyda gdyz ma magazynek za killa

wedlug mnie nie ma kompletnej zmiany co do iluzjonisty nadal wchodzi jak 1/5 szczegolnie ze ma 2 umiejetnosci 

• Właściciel
Opublikowano
5 godzin temu, sorrymybad1 napisał(a):

może buff dla chemika w postaci +3-4dmg z m4? elektryk ma to samo i jest zdecydowanie częściej grany

Chemik kilka dni temu dostał buffa, ma teraz dwie trucizny 

5 godzin temu, Yep. napisał(a):

Zmieniłem na 1/8 i zablokowałem perk

2 godziny temu, dzido napisał(a):

Dodane

24 minuty temu, Criminals napisał(a):

wedlug mnie nie ma kompletnej zmiany co do iluzjonisty nadal wchodzi jak 1/5 szczegolnie ze ma 2 umiejetnosci 

Zmieniłem na 1/11, będziemy stopniowo redukować aż dojdziemy do odpowiedniego balansu

• Lubię to! 1
Opublikowano

Pograłem Grabieżcą Fajna klasa tylko nie rozumiem czemu jak wczesniej byla mało grywalna i miala magazynek po fragu to dostała nerfa na magazynek i ma 1/2? 

Policjant po co dostał nerfa jak moim zdaniem był ok duzo osob nim nie grało ale chociaż 2-3 osoby nim grały teraz dostał nerfa i cos czuje ze pojdzie w odstawke.

• Lubię to! 1
  • Właściciel
Opublikowano

Propozycje odnośnie nowego sezonu prosimy wrzucać już w osobne tematy. 

• Właściciel
Opublikowano

Twoja propozycja została przyjęta!

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.