Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzień dobry, dobry wieczór, z tej strony Chatoyer. Wychodzę z taką małą propozycją, żeby np za 10k monet wprowadzić ominiecie misji, z racji takiej że niektore misje doprowadzają do nerwicy i powodują niechęć do gry. 

Propozycja 10k monet dotyczyła by np aktu 2, a im większy akt tym więcej monet.

Pozdrawiam, Damian ( Chatoyer.)

Opublikowano (edytowane)

Propozycja jedynie na wyciągniecie honoru z serwera. Jeśli taki zamysł to pomijając misje nie otrzymujemy za nią expa etc. 
Proponuje możwliość pominięcia misji - 2 razy, z możliwością wykupienia jednorazowo +1 pominięcia za 50k.
Koszt zależny od aktu. Zaczynamy od 15k i co akt wzrasta o 10k.

Edytowane przez ramzi_
Opublikowano
2 minuty temu, ramzi_ napisał(a):

Propozycja jedynie na wyciągniecie honoru z serwera. Jeśli taki zamysł to pomijając misje nie otrzymujemy za nią expa etc. 
Proponuje możwliość pominięcia misji - 2 razy, z możliwością wykupienia jednorazowo +1 pominięcia za 50k.
Koszt zależny od aktu. Zaczynamy od 15k i co akt wzrasta o 10k.

No zapomniałem dopisać, że za pominiecie misji nie dostajemy chociażby 1 expa. Ja bym proponował 2x w każdym akcie, za 10k i 15k, żeby też dało radę tyle uzbierać.

Opublikowano

Misje masz zrobic i ma byc cięzko. Nie widzę sensu jeśli mozna "skipnąc" misje za "grosze". Przy okazji honor z serwera znika.

Opublikowano

Calkowicie odpada nawet z nie uzyskaniem expa za misje.

Misje ma wykonac kazdy . O to wlasnie chodzi by pewne misje robic dluzej.  Mnie sie kiedys zdarzylo , ze z famasa 4 dni robilem bo po pierwsze nie dropalo mi perka, po 2 nikt na rynek nie wystawial, po 3 jak juz sie trafil to w takim momencie , ze nie bylo opcji zrobic na danej mapie wymaganej liczby zabojstw ( kilka razy po 1 kilu braklo).

Zawsze mozna wydac honor na sklep ( kupno perku czy tez umiejetnosci) by sobie pomoc.

Nie ma pomijania misji bo bedzie zbyt latwo bo 10k honoru mozna nabic przez kilka map .

Opublikowano

napewno chodzi o misje z rozbrajaniem paki bo jak zauwazylem to kazdego drazni. Moim zdaniem wyrzucic rozbrajnie paki bo na tym serwie  jest rush i czesto paka nie jest podkladana. reszta misji jest ok moim zdaniem i np fajne sa misje z zabojstwami z innej broni.

• Opiekun CS 1.6 COD 301
Opublikowano

Dla mnie nie ma opcji. Po to są bardziej żmudne misje by spowolniły trochę expienie. Aktualnie to nie wyszło bo jakiś problem się napotkał po drodze ale w następnym sezonie będzie to bardziej widoczne. 

• Lubię to! 1
Opublikowano
34 minuty temu, Niewidzialny96 napisał(a):

napewno chodzi o misje z rozbrajaniem paki bo jak zauwazylem to kazdego drazni. Moim zdaniem wyrzucic rozbrajnie paki bo na tym serwie  jest rush i czesto paka nie jest podkladana. reszta misji jest ok moim zdaniem i np fajne sa misje z zabojstwami z innej broni.

To trzeba tak grac by zdobyc pake a pozniej ja polozyc. To nie jest takie skomplikowane. Trzeba troche pomyslec i pokombinowac.

27 minut temu, kolin napisał(a):

Dla mnie nie ma opcji. Po to są bardziej żmudne misje by spowolniły trochę expienie. Aktualnie to nie wyszło bo jakiś problem się napotkał po drodze ale w następnym sezonie będzie to bardziej widoczne. 

Pozniej jest tak , ze sie ma 200 lvl i trzeba przenosic expa na inna klase bo misje dobiegly konca.

• Właściciel
Opublikowano

Twoja propozycja została odrzucona!

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.