Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Podczas wykonywania misji w Akcie 7 (150 HS), po osiągnięciu 140 headshotów misja została nagle przerwana i musiałem rozpocząć ją od nowa. Czy to błąd, czy istnieje dodatkowy warunek, o którym nie ma informacji?

Opublikowano

Mam podobny problem z misja, tylko w kwestii rozbrajania bomby. Co mapke resetuje misje i zaczynam od nowa.

Opublikowano

Są misje które można robić wiele map czyli np zabójstwa czy też DMG , ale też są takie które należy zrobić na jednej mapie i o ile dobrze kojarzę to misje z pakami czy rozbrajaniem trzeba wykonać w obrębie jednej mapy więc w drugim przypadku nie ma żadnego błędu 

• Opiekun CS 1.6 COD 301
Opublikowano
11 minut temu, oBESraniec napisał(a):

Są misje które można robić wiele map czyli np zabójstwa czy też DMG , ale też są takie które należy zrobić na jednej mapie i o ile dobrze kojarzę to misje z pakami czy rozbrajaniem trzeba wykonać w obrębie jednej mapy więc w drugim przypadku nie ma żadnego błędu 

Misje na 1 mapę są dokładnie opisane tzn. "Zabij 15 razy w ciągu jednej mapy"/

Takie bugi pojawiały się mi w poprzednim sezonie np. zabij 30 razy z awp cofało mi 4 razy po ukończeniu misji na 27/30. Już wtedy zostało to zgłaszane ale błędu nie szło znaleźć, poza tym tylko mi wtedy to robiło. Teraz robi to dużej liczbie graczy więc możliwe, że gdy Dudnes wróci z urlopu da rade to szybciej naprawić. 

• 2 tygodnie później...
  • Właściciel
Opublikowano

Powinno teraz działać. 

• Właściciel
Opublikowano

Problem został rozwiązany!

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.