Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W którejś z rund (to jest do obgadania)  cały serwer otrzymuje jedną, losowo wybraną moc, identyczną dla wszystkich graczy, niezależnie od poziomu czy posiadanego ekwipunku. Moc jest przyznawana automatycznie na początku rundy. Taka sama losowa moc wprowadza element zaskoczenia i nieprzewidywalności. Runda ta ma charakter czysto rozrywkowy i nastawiona jest na wspólną zabawę. Sprzyja ona integracji społeczności serwera oraz tworzeniu dynamicznych i nietypowych sytuacji w grze. Event ten przełamuje monotonię standardowej rozgrywki ( może to byc jako event narazie a jak sie przyjmie może zostanie z nami na jakiś czas).

• Lubię to! 1
Opublikowano

Witam, zakładam, że moc miała by wejśc na kazdy serwer z losowych, a więc iż mod polega na "Losowych" mocach, fakt była by to jedna runda, ale to już nie ten sam fun, jak każdy by wiedział kto jaką ma moc. Uważam, że właśnie taka moc wprowadziła by monotonię jeszcze bardziej. Jeżeli miałoby coś takiego być to już prędzej zobaczyć jak się gra może 1 lub 2 dni, ale zupełnie mnie to nie przekonuje. Pozdrawiam :)

• Admin CS2 LOSOWE MOCE
Opublikowano

Był juz taki serwer jak losowe rundy, lecz sie nie przyjal wiec logiczne jest, ze nic takiego nie wprowadzą tym bardziej, ze wymagaloby to dodatkowego systemu, ktory jak mozna sie domyslic, bedzie kolidowal z systemem losowych mocy.

• Lubię to! 1
Opublikowano

Jestem na nie, gralem kiedys na podobnych serwerach i nie bylo dużego zainteresowania, a wręcz znikome 

• Lubię to! 1
Opublikowano

Serwer cieszy się dużą grywalnością oraz zaangażowaną społecznością. Z racji mojego wykształcenia marketingowego chętnie wychodzę z propozycjami działań, które mogą dodatkowo zwiększyć zainteresowanie i przyciągnąć nowych graczy. Mam jednak świadomość, że nie wszystkie pomysły muszą mieć rację bytu — wynika to z faktu, że nie znam dokładnie silników, pluginów ani skryptów, na których opiera się serwer, a tym samym możliwych konfliktów technicznych. Uważam jednak, że warto cyklicznie, co 2–3 miesiące, wprowadzać dodatkowe eventy trwające około 2–3 tygodni. Te, które spotkają się z pozytywnym odbiorem, mogłyby powracać w kolejnych latach, natomiast pozostałe zostałyby wycofane.

Opublikowano

Twoja propozycja została odrzucona!

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.