Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , zauważyłem że wiele osób ciągle pisze a znowu ta sama mapa co druga ... z doświadczenia wiem ze gdy wybór mapy jest to każdy klika 1 lub 2 a zawsze w tych pozycjach jest de wesstwod lub jakis dust warto byłoby coś z tym zrobić , wiem ze jest rtv ale jesli są boty to ciezko aby to zadziałało. 

1) moja propozycja aby grano każda mape aby plugin sam zmieniał po kolei tak aby nie było mozliwosci gry na nastepne 5 mapach te jsamej mapy badz nakaz adminom zrobienie votemap od razu po zmianie mapy 

2) proponuję dodać aby urozmaicić rozgrywkę mape cs_alpin bardzo dobrze sie sprawdza na paintbalu

https://maps.cs-bg.info/maps/cs/2270/

3) mozna równiez dodać ilość rund np 20 rund i zmiana mapy niżobecnie jest t owynik minutowy 30 min ale to alternatywa

sorki za bledy ortograficzne ale mam chinska klawiature :D

Opublikowano

1. W propozycjach map do wyboru w pierwszej kolejności znajdują się mapy nominowane przez graczy, także zachęcam po prostu do nominowana innych map. 

2. Boty nie są brane pod uwagę przy głosowaniu rtv. 

3. Tak jak mówię od tego jest głosowanie na wybór mapy jak i rtv, nie będziemy się tutaj bawić w votemap. Tak czy inaczej nie można znominować tej samej mapy pod rząd. 

4. Odsyłam do osobnego tematu, dodaj propozycje według wzoru.

5. Mapa trwa 20 minut i nie widzę potrzeby zmiany. 

• KAT 1
Opublikowano

Twoja propozycja została odrzucona!

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.