Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Drobna Uwaga,

Podobno Pilnie poszukiwany jest potrzebny Administrator Serwera, gościa, który będzie pilnować porządku,

dlaczego Administracja nie przeprowadzi, rekrutacji online i nie odezwie się do Gościa prywatnie?

Wystarczy tylko wybrańcowi delikwentowi dać Regulamin, który i tak wszystkim jest znany OBOWIĄZUJE KULTURA i 0 CHITOWANIA.

Np. Taki Gość/Gracz przykładowo tylko Adi WML, gość co chwile zjawia się i znika jakby pilnował,

To jest lepsza Rekrutacja, tzw Rekrutacja i Werbunek Online. 

A nie jakieś śmieszne podania, gdzie gościa poniosą Ambicje, wybór na chybi trafił, Podoba mi się czy też nie, chodzi tylko, albo aż o trzymanie porządku na serwerze. 

Nie ma nic łatwiejszego. A kandydat będzie 100% trafny i każdy Opiekun Serwera itp itd. będzie mógł się przyjrzeć delikwentowi. 

I Jego Uprawienia można ograniczyć do Dropa, Kicka, Bana na godzinę bądź dzień, gdzie później będzie musiał się skonsultować z opiekunem, dlaczego uważa, że ktoś zasługuje na Bana dłuższego oczywiście.

Pozdrawiam. 

• Haha 2
Opublikowano

Że tak zapytam, co ten post miał wnieść z uwag? Jeżeli ktoś chciałby zostać adminem ma wolną rękę i może złożyć podanie. Jaki jest problem ? 

Opublikowano
Godzinę temu, 11 `kab napisał(a):

Że tak zapytam, co ten post miał wnieść z uwag? Jeżeli ktoś chciałby zostać adminem ma wolną rękę i może złożyć podanie. Jaki jest problem ? 

Nie wiedziałem, gdzie go ulokować, adminem to nie jeden i nie dwóch by chciało być, ale te wymagania..

A też nie wszyscy się nadają..

Uwaga można interpretować jako Pomysł/Propozycje, a więc dobrze to ulokowałem. 

Propozycja znalezienia odpowiedniego Admina, wystarczy troszkę Inicjatywy.. i Chęci.. 

Jednak to jest odpowiedzialna robota, łączy pożyteczne z przyjemnym.. 

Wiesz jaki Chaos by był, gdyby nie Administracja? A Admini nie zawsze mają czas.. :) a tak cyk pyk ktoś Dropa, Bana z zaskoczenia dostał, nie każdy musi mieć mikrofon.. :)

To nie korporacja, a jak już to do tego brakuje wideorozmów, podczas takich wypowiedzi w formie pisania, człowiek ma więcej czasu na przemyślenia niż spontaniczne odpowiedzi, powiedzmy pod rygorem przez mikrofon.. 

Otworzyłem taką wolną Dyskusję.. 

• Haha 1
  • Junior Admin
Opublikowano

Nie wiem co mam w ogóle napisać w tym temacie, nie widzę sensu komentowania tego w jakiś szczególny sposób. Nie ma opcji, abyśmy w taki sposób prowadzili rekrutację, nie ma opcji również, abym dał admina komuś bez steama, czy totalnie bez żadnej opinii graczy/adminow.

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 2
  • Junior Admin
Opublikowano

Twoja propozycja została odrzucona!

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.