Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×
Problem został rozwiązany przez Privo, Przejdź do rozwiązania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, wchodząc na serwer zauważyłam że nie mam możliwości podawania info z czatu głosowego i nie słyszę innych graczy.
Problem występuje tylko u mnie, proszę o pomoc.
Użyłam komendy  voice_enable 1 , zresetowałam komputer i sprawdziłam spójność plików i nadal problem występuje.

• Przykro mi 1
  • Sponsor
Opublikowano

Wszedłem na serwer, żeby zobaczyć, czy faktycznie występuje taki problem i jest nie wiem, dlaczego, ale jest. :eeeh:

• Przykro mi 1
  • Właściciel
Opublikowano

Problem nadal wystepuje? 

• Właściciel
Opublikowano

@  Barbie Girl możesz upewnić się i wejść na nasz inny serwer np. DD2 zwykłe bądź FFA abyśmy mogli potwierdzić, że problem leży po stronie serwera bo ciężko to jednoznacznie określić

41 minut temu, ~BeNiUUU~ napisał(a):

U mnie już nie wszystko działa poprawnie.:FeelsOkayMan:

Skoro tutaj już problem rozwiązany.

• Premium
Opublikowano
5 minut temu, Dudnes napisał(a):

@  Barbie Girl możesz upewnić się i wejść na nasz inny serwer np. DD2 zwykłe bądź FFA abyśmy mogli potwierdzić, że problem leży po stronie serwera bo ciężko to jednoznacznie określić

Skoro tutaj już problem rozwiązany.

Na dd2 też raczej to samo, ponieważ inny użytkownik, założył podobny temat z tym samym błędem. Wyżej dawałem linka, jak coś 

Opublikowano

Tak na dd2 i innych serwerach nie związanych z Katujemy to samo.
Można zamknąć temat, problem leży u mnie.
Nie wiem, jak to naprawić ale może naprawi się kiedyś samo.

• Lubię to! 1
  • Haha 1
  • Przykro mi 1
  • Rozwiązanie
Opublikowano

Cześć, szukałem rozwiązania - tak trafiłem na Twój temat @  Barbie Girl , bo też pojawił się ten problem u mnie i znalazłem jak to rozwikłać. Specjalnie by nie zostawić innych bez pomocy założyłem konto i spieszę z rozwiązaniem.

Należy wyłączyć grę i wyłączyć Steam, później wejść w folder gdzie zainstalowany jest Steam, następnie odnaleźć folder package i usunąć całą jego zawartość. Teraz ponownie można włączyć Steam gdzie powinna pojawić się na wstępnie informacja o pobieraniu aktualizacji. Po tym wszystkim włączamy grę i wszystko słychać.

Pozdrawiam! :)

• Lubię to! 5
  • KAT 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano
3 godziny temu, Privo napisał(a):

Cześć, szukałem rozwiązania - tak trafiłem na Twój temat @  Barbie Girl , bo też pojawił się ten problem u mnie i znalazłem jak to rozwikłać. Specjalnie by nie zostawić innych bez pomocy założyłem konto i spieszę z rozwiązaniem.

Należy wyłączyć grę i wyłączyć Steam, później wejść w folder gdzie zainstalowany jest Steam, następnie odnaleźć folder package i usunąć całą jego zawartość. Teraz ponownie można włączyć Steam gdzie powinna pojawić się na wstępnie informacja o pobieraniu aktualizacji. Po tym wszystkim włączamy grę i wszystko słychać.

Pozdrawiam! :)

BARDZO BARDZO DZIEKUJE, już naprawione 🥰🥳

• Lubię to! 3
  • Uwielbiam 2
  • Właściciel
Opublikowano

Problem został rozwiązany!

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.