Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×
CARROTKA

Propozycja - dodanie zwiekszania szansy na range

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Proponuję dodać system, w którym za zdobywane na serwerze punkty można ulepszać swoją losową rangę. Po zebraniu odpowiedniej liczby punktów gracz mógłby podnieść swoją rangę o np. 1%. Ulepszona ranga dawałaby też większą szansę na ponowny drop tej samej rangi, dzięki czemu system byłby bardziej interaktywny i satysfakcjonujący.

Wszystko też zależy od tego czy jest to możliwe do wykonania czy jest to awykonalne.

I chciałbym jeszcze dodać nie wiem czy to w tym temacie czy w którym ale od niedawna zaczeło server wywalać przez jakieś błędy.

• Junior Admin
Opublikowano

Trochę nie rozumiem tej propozycji; szczególnie tego zdania:

1 hour ago, CARROTKA said:

Ulepszona ranga dawałaby też większą szansę na ponowny drop tej samej rangi, dzięki czemu system byłby bardziej interaktywny i satysfakcjonujący.

Jak drop rangi, o co chodzi? XD

Rangi są teraz zależne od ilości zabójstw (chodzi o te co są w tabeli dla ścisłości, bo mam wrażenie, że nie do końca Ci chodzi o rangi tylko inne słowo); punkty do 'ulepszania rang' jak wyżej jest napisane byłyby zdobywane tak samo więc gdzie tu sens?

Opublikowano

Nie nie widziałem jak działą system losowania rangi bo ponieważ chciałem wielokrotnie zagrać WallHackiem zamianą lub czyms podobnym to czekałem 1-2 mapy zeby dostać tą range.

• Junior Admin
Opublikowano

Tobie chodzi o losowanie mocy, a nie rangi.

Nie planujemy nic tutaj zmieniać. Każda moc ma takie same szanse na wylosowanie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.