Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, 

Ostatnimi czasy jest problem z VIP’em mianowicie, po zaczęciu nowej mapy przy restarcie/resecie pistoletówki nie załącza się. Dodatkowo później, w zależności od rundy czasami się wyłącza. 

• Właściciel
Opublikowano

Cześć,

Potrzebuję trochę więcej informacji na ten temat. Przede wszystkim, czy problem nadal występuje?

Jeśli tak, to w momencie, gdy VIP nie załaduje Ci się w rundzie, wpisz proszę /flagi i wyślij wynik z say tutaj w temacie.

• Lubię to! 1
Opublikowano

Cześć, 

Mam ten sam problem co Sun. Do tego w niektorych rundach nie mam wyboru broni/kamizelki i tak jakbym nie miał w ogole VIP'a. Tak juz od paru Dni. Miałem zacząć nowy temat, ale skoro juz to zostało poruszone i nie jest zamkniete to stwierdziłem ze dodam swój komentarz tutaj.

• Lubię to! 1
  • Właściciel
Opublikowano
4 godziny temu, Azazel125 napisał(a):

Cześć, 

Mam ten sam problem co Sun. Do tego w niektorych rundach nie mam wyboru broni/kamizelki i tak jakbym nie miał w ogole VIP'a. Tak juz od paru Dni. Miałem zacząć nowy temat, ale skoro juz to zostało poruszone i nie jest zamkniete to stwierdziłem ze dodam swój komentarz tutaj.

W takim razie również poproszę o informację zwrotną z komendy /flagi, gdy VIP nie zostanie załadowany w danej rundzie. 

Opublikowano
W dniu 16.11.2025 o 10:40, Dudnes napisał(a):

Cześć,

Potrzebuję trochę więcej informacji na ten temat. Przede wszystkim, czy problem nadal występuje?

Jeśli tak, to w momencie, gdy VIP nie załaduje Ci się w rundzie, wpisz proszę /flagi i wyślij wynik z say tutaj w temacie.

Hej,

Wyświetla się "tz"

W tabeli wyświetla się status VIP, aczkolwiek ani wyboru broni (w tym przypadku była pistoletówka, więc zrozumiałe aczkolwiek, później dalej brak), ani cevlaru nie ma. 

Zrzut ekranu (3).png

• Właściciel
Opublikowano

Naprawione, w razie ponownych problemów, reportuj post.

• Lubię to! 1
  • Właściciel
Opublikowano

Problem został rozwiązany!

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.