Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×
Dudnes

Zlot Katujemy.eu! # Ostateczne wybranie miasta!

Zlot  

50 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jakie miasto?

• Sopot
      18
    • Łódź
      6
    • Warszawa
      26

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem co się dzieje, ale Warszawa miała tak ogromną przewagę, a teraz nagle Sopot? W jeden dzień to wszystko? Podejrzane...

• Lubię to! 1
  • Właściciel
Opublikowano

Little grzebał przy ankiecie. Przywróciłem do stanu realnego :)

• Lubię to! 1
Opublikowano

Little grzebał przy ankiecie. Przywróciłem do stanu realnego :)

Zmien dane do ftp i nic nie zrobi, jak do tej pory nie zrobiles tego. Na szczyla nie poradzisz.

Czyli wawka?

@Danio jaki zbędny post? Naprawde, przestań odwalać. Wszystkiego się doszukujesz. Żaden offtop tylko na temat, cytując odpowiadałem, po czym na dole kontynuowałem temat. Widzisz tu offtop?

@Danio2 jak Litte będzie majstrować to tak

• Lubię to! 1
  • Właściciel
Opublikowano

Zmien dane do ftp i nic nie zrobi, jak do tej pory nie zrobiles tego. Na szczyla nie poradzisz.

Czyli wawka?

Little nie posiadał danych ftp forum, ponadto przez ftp forum nie edytujesz tematu / postu / użytkownika / etc..  ^_^

FTP - służy całkiem do czegoś innego.

• Lubię to! 1
Opublikowano

Ja do wwa mam 150 km (1,5h jazdy przez A2) i z powrotem to 300 km a do Sopotu mam tyle w jedna stronę. Do Łodzi mam 50 km to najlepsza opcja ale patrząc po ankiecie to raczej będzie stolica. Także ze mną jest tak Łódź > Warszawa > Sopot z czego do tego ostatniego miasta może być problem z pojawieniem się.

• Lubię to! 1
Opublikowano

Mamy już czerwiec, pasowałoby zakończyć tą ankietę...i zabrać się za planowanie terminu...ogólnie trzeba wybrać też miejsce, bo nie wyobrażam sobie chodzić na##bany po warszawie, żeby mnie zgarnęli na dołek..jakieś domki pod warszawą się przydadzą i TERMIN, ja muszę wiedzieć wcześniej

• Lubię to! 1
Opublikowano

Jeśli ktoś ma naprawdę kilkaset kilometrów do Warszawy, to mogę zapewnić takiej osobie nocleg u siebie w domu. Oczywiście gwarantuje wyżywienie, ale oczekuję kulturki.

• Lubię to! 3
Opublikowano

No fajnie Ojciec z twojej strony, no ale po co to ? :D

Mamy coś wynająć jakieś domki, a nie że każdy się rozejdzie po warszawie, jeden pójdzie do hotelu, drugi do kolegi spać, itp, itd.

No chyba że ja coś źle zrozumiałem ;>

Mamy już czerwiec, pasowałoby zakończyć tą ankietę...i zabrać się za planowanie terminu...ogólnie trzeba wybrać też miejsce, bo nie wyobrażam sobie chodzić na##bany po warszawie, żeby mnie zgarnęli na dołek..jakieś domki pod warszawą się przydadzą i TERMIN, ja muszę wiedzieć wcześniej

Dobrze mówisz, ja też muszę wiedzieć wcześniej żebym się wyrobił a nie na ostatnią chwilę wszystko załatwiać.

PS. cLiNiC, czym będziesz jechał ?

• Lubię to! 1
Opublikowano

Ola śpi ze mną...Dokładnie razem wszyscy musimy być, ale zaraz się okaże, że nic nie znajdziemy, bo jest za późno

• Lubię to! 1
Opublikowano

Nie jestem głupi, żona w domu...będzie moderatorem na kilka dni...a tymczasem ja się będę poznawał z Olą ;)

• Lubię to! 2
  • Właściciel
Opublikowano

W piątek zamknę obecną ankietę i powoli zaczniemy się organizować. 

• Lubię to! 1
Opublikowano

Ja będę na pewno moi kochani :)

Ty nam nie jesteś potrzebny, dawaj tego golfa to dachowanie zrobimy bo i tak grat xDD

Właśnie trzeba domki szukać tylko też nie za drogo bo 2tys nie mam zamiaru wydawać na zlot xD

• Lubię to! 2
Opublikowano

Ty nam nie jesteś potrzebny, dawaj tego golfa to dachowanie zrobimy bo i tak grat xDD

Właśnie trzeba domki szukać tylko też nie za drogo bo 2tys nie mam zamiaru wydawać na zlot xD

Grat pfff xD twoja astra to wiesz xD :D

Skoro nie jestem to nie jade hahaha :D Proszę bardzo :D

• Lubię to! 1
  • Właściciel
Opublikowano

Play taczką będzie szybciej :D

• Lubię to! 2
Opublikowano

Nie będe miał możliwości bycia na zlocie :P Jednak to za daleko :/

Skąd jesteś? Bo ja będę jechał samochodem wiec wiesz :D

@ edit. Widze że piła, to z Piły pociągiem czy czymś do Starogardu i wtedy ze mną :D

• Lubię to! 1
  • Właściciel
Opublikowano

Warszawa zdecydowanie wygrywa. Za chwilę otworzę kolejną ankietę dotyczącą zlotu. 

• Lubię to! 1
  • Właściciel
Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Głosowanie zakończone

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

• Lubię to! 1
  • 3 miesiące temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.