Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×
Dudnes

Zlot Katujemy.eu! # Ostateczne wybranie miasta!

Zlot  

50 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jakie miasto?

• Sopot
      18
    • Łódź
      6
    • Warszawa
      26

Rekomendowane odpowiedzi

• Właściciel
Opublikowano

Witam wszystkich, zdecydowanie większość z was zdecydowała, że najlepiej będzie spotkać się w połowie Lipca, także to już mamy ustalone. Musimy jednak jeszcze wybrać miejscowość. Dla upewnienia dam 3 miasta, które w poprzedniej ankiecie nominowały. 

Zapraszam do głosowania :)

• Lubię to! 1
Opublikowano

Obok powinna być dodatkowa ankieta z datą zlotu xx.07.2015r-xx.07.2015r

Powinna być również data zakończenia głosowania.

• Lubię to! 1
  • Właściciel
Opublikowano

Data spotkania będzie podana, gdy ustalimy miasto. Ankieta będzie trwała około 2tyg.

• Lubię to! 1
  • Właściciel
Opublikowano

cLiNiC będziemy robić za opiekunów :D

• Lubię to! 1
Opublikowano

Jeżeli spotkanie będzie w Łodzi - raczej się pojawię :D do wwa i sopotu mam za daleko :/ ewentualnie gdybym był na wakacjach gdzieś blisko sopotu wtedy jeszcze to miasto wchodzi w grę :)

Tak btw. to bardzo fajny pomysł - integracyjny :)

• Lubię to! 1
Opublikowano

Opiekunowie będą :D Duduś, cLiNiC, gtx, Rydzuś chyba też - już oni o nas zadbają :D I tak, jeżeli będzie Warszawa to jest 50/50, że będę a jezeli Sopot do odpada bo to mam 700km bez 13 i nie dam po prostu rady :( Ale już za rok na następnym bd 100% już mówie! :P Prawko będzie to już bd mi lotto gdzie i tak bd ;)

• Lubię to! 1
Opublikowano

hahahahahah clinic mój opiekun, a taki ch** :D Chociaż mnie pewnie nie bedzie :(

• Lubię to! 1
Opublikowano

hahahahahah clinic mój opiekun, a taki ch** :D Chociaż mnie pewnie nie bedzie :(

Ale jak to? Myślałem że zobaczę latające pingwiny :D (Po piwie robi się różne rzeczy, tak samo jak po kwasie - pozdrawiamy Magika, miał "wyskokowy charakter") :P

• Lubię to! 1
Opublikowano

Powiem wam że fajnie fajnie, będę na 99%. Musi być konkretna data z wyprzedzeniem żebym wolne zrobił sobie ;D

Ja Radom > mazowieckie, więc jeżeli będzie gdzieś Sopot, Łódź, to kogoś mogę zabrać ze sobą, w razie czego będzie miał kto opla pchać ^_^

• Lubię to! 3
Opublikowano

Jak dla mnie najlepiej Sopot, stolica ładna wiem, wszystko ogarnięte ale za dużo zamieszania, korki duże i dojechać gdzieś to tyle nerwów, i łódź to samo, a na lipiec w Sopocie dużo się zapowiada, koncerty, festiwale i imprezy rożnego rodzaju.

Głosuje na Sopot, i nie wiem czy sam jeszcze będę bo mieszkam w Anglii tymczasowo i jeszcze nie mogę się określić czy do Polski będę jechać, zobaczymy.

Pozdrawiam. 

• Lubię to! 1
Opublikowano

Juz przestancie z tymi opiekunami no sie okaze to ja tylko nim bede xD :D

Co do zlotu nie mowie tego bo mam blisko, bo moge nawet do Lodzi czy Wawy jechac ale w Sopocie jest o wiele lepiej niz w warszawie, domek nad morzem ciepelko koncerty itd i my nawaleni w sztok i zjarani i wgl xD czy to nie jest cos pieknego? :D dawac ludziska do Sopotu ja jak co po drodze moge gogos schaczyc nie ma problemu :D jak co jeszcze bedziemy cholowac Paly'a Asterke :D

• Lubię to! 1
Opublikowano

Każdy pisze swoją miejscowość, trzeba powoli rozglądać się za domkami w okolicach Wa-wy

• Lubię to! 1
  • Właściciel
Opublikowano

Aktualnie Warszawa prowadzi, zapraszam do oddawania głosów :)

• Lubię to! 1
  • Właściciel
Opublikowano

Potrzymam ankietę jeszcze przez ten tydzień. Później już ustalimy dokładne miejsce spotkania.

• Lubię to! 1
Opublikowano

Myślę, że tu nie chodzi konkretnie o Warszawę, a okolice. Jakieś jezioro, plaża, mała i przyjemna miejscowość, domek w lesie.

Jeziorko do mycia - może być :D

Plaża do opalania - też będzie :P

Mała i przyjemna miejscowość - brzmi obiecująco :D 

Domek w lesie... A co w tym domku chcesz ze mną robić? :D :P

• Lubię to! 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.