Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×
kolin

Propozycje i Problemy - do poprawy i zmiany

Rekomendowane odpowiedzi

• Opiekun CS 1.6 COD 301
Opublikowano (edytowane)

1.Do poprawy jest perk nano kamizelka - nie blokuje wszystkich umiejetnosci (cygana,zwinnego,obroncy to zauwazylem) 

2.Powrót kolorowych smoke (z blokada na małych mapach)

3.Nie dodaje dmg do misji na klasie komandor z awp, może da się coś z tym zrobic?

4.Policjant bije zbyt dużo na klase od razu po resecie, aktualnie wale +200lv za 4 strzały a mam 14lv, bije w ciało 50-65dmg jest to zdecydowanie za dużo gdy każdy bedzie mial 110-130 na starcie 

5. Weteran - tu jest wielki problem z tą klasą, sam zacząłem nią grać i widzę jakie sieje spustoszenie na wyższym lv. Na pewno zablokował bym jej perki takie jak tytanowe pociski, naboje pułka i platyny (są po prostu zbyt op na ta klase) oraz zastanowił bym się nad zmniejszeniem 1/x zatrzymania o 1pkt, aktualnie bardzo dużo wstrzymuje pocisków co z full knd tworzy tą klase betonową wręcz. -1dmg z mp5 dodatkowo 

6. Amadeusz - klasa powoli wraca, zwiększył bym mu dmg+int 

7. A no i tak dla przypomnienia Piotrek, wyprawy dalej nie działają XD

8. Zmniejszyć exp lub nagrody z misji. W tym sezonie lv zbyt szybko zostały wbite

9. Blokada exp oraz misji na dana ilość graczy. Wiem, że podobno miało być od 4 jednak widać, że ile razy zostałem sam na koniec z botami to misje liczyło normalnie.

Edytowane przez kolin
  • Lubię to! 2
Opublikowano (edytowane)

4. Zdecydowanie Nerf.

5. ,,Nie ranią pociski, omijają naboje, gdy jest po wszystkim wychodzi na moje.” (Chciałem już wcześniej mu dać nerfa to mnie z biczowali) Jak dostanie nerfa będę się domagał darmowego przeniesienia exp bo mówiłem że jak zacznę nią grać to dostanie NERFA. (Chciałem to zrobić wcześniej żeby temu zapobiec)
6. Na +

10. (Dodam od siebie) Dodatkowy zadawany dmg w czasie zamrożenia w klasie SP Olaf, aktualnie klasą  nikt nie gra bo zamrożenie jest bez sensu bo i tak jak się jest zamrożonym można strzelać,

więc lepszy jest już nawet chemik. (+perk zimne kule nie cieszy zainteresowanie czyli widać na gołe oko że nie ma zainteresowania samym tym atutem.

Edytowane przez Eszkere :P
  • Haha 1
Opublikowano

11. Pisałem kiedyś że bug jest na grabieżcy że daje mi Item i zamienia jednak to się dzieje raczej na każdej klasie gdyż teraz jak kupuje więcej razy perki w sklepie to na elektryki też czasem zamienia.

12. Poprawa skinów.

• Lubię to! 1
  • Opiekun CS 1.6 COD 301
Opublikowano
43 minuty temu, OzzyOsbourne napisał(a):

11. Pisałem kiedyś że bug jest na grabieżcy że daje mi Item i zamienia jednak to się dzieje raczej na każdej klasie gdyż teraz jak kupuje więcej razy perki w sklepie to na elektryki też czasem zamienia.

12. Poprawa skinów.

Grabieżca fakt wspominałeś, a w przypadku elektryka jesteś pewien że nie było to przyczyną blokady jakiś parków? Sam bardzo często kupuję losowe perki i nigdy nie spotkałem się ze zmianą perka chyba że była blokada na klasie. A mam to sprawdzone na mordercy weteranie komandorze policjancie i wojskowym.

Opublikowano (edytowane)
18 godzin temu, kolin napisał(a):

2.Jestem na nie bo mam max 60 fps  wiec po co dodatkowo obciazac serwer? ( pisze ze swojego doswiadczenia.moze tez sa gracze ze slabszym sprzetem).

3. Pisalem o tym juz jakies 2 miechy temu.

4 Kurde musialem kolin z 5 razy przeczytac by wylapac sens zdania . 

Wez pod uwage , ze klan jest full ze wszystkim wiec na starcie klasa zadaje troche mniej plus na odleglosc jest gownem . 

5. No troche jest problem z weteranem. Szczerze to gdybym w tej edycji gral od poczatku do konca ta klasa to mysle ,ze 3 tyg temu bylby max lvl.

Ogolnie ten unik bardzo czesto wchodzi. Niby 1/6 ( badz 5, nie pamietam) , ale przy tej szybkosci to ciezko jest zaczepic o model by go spowolnic.

6. Moim zdaniem jak na darmowa jest ok.

8. Osoby majace top lvl i ogolnie wiekszosc bedacych w czolowce przenosilo lvl. Wiec ja to bym poszedl w druga strone by jedna klasa mozna bylo miec maxa i dodal kolejne 2-3 akty co proponowalem w polowie sezonu. Wiadomo przeniesienie lvl to hajs dla wlasciciela , ale nie zawsze ktos chce to robic bo to tylko gra a pieniadz to pieniadz i moze ktos sie zrazic ze zrobil wszystkie misje, ma 180 lvl a drugi sobie przeniesie lvl i w tym samym czasie ma 230.

9. Masz na mysli by np. jesli jest mniej niz 4 graczy na serwerze a reszta boty to gracze nie otrzymuja expa a staty do misji sie nie wliczaja? Nie ma opcji takiej.

Z tego co zauwazylem za bota przy lvl okolo 200 ( im dalej tym mniejszy przelicznik) jest 0,1% expa. Zabij 1000 masz 1 lvl. 1000 fragow 8-10 map. Przy samych botach., Czas mapy 20 minut. Ponad 3 h/1lvl. Sory ale nikt w ten sposob nie nabije przewagi nad innymi.

Edytowane przez oBESraniec
  • Opiekun CS 1.6 COD 301
Opublikowano (edytowane)
42 minuty temu, oBESraniec napisał(a):

2.Jestem na nie bo mam max 60 fps  wiec po co dodatkowo obciazac serwer? ( pisze ze swojego doswiadczenia.moze tez sa gracze ze slabszym sprzetem).

3. Pisalem o tym juz jakies 2 miechy temu.

4 Kurde musialem kolin z 5 razy przeczytac by wylapac sens zdania . 

Wez pod uwage , ze klan jest full ze wszystkim wiec na starcie klasa zadaje troche mniej plus na odleglosc jest gownem . 

5. No troche jest problem z weteranem. Szczerze to gdybym w tej edycji gral od poczatku do konca ta klasa to mysle ,ze 3 tyg temu bylby max lvl.

Ogolnie ten unik bardzo czesto wchodzi. Niby 1/6 ( badz 5, nie pamietam) , ale przy tej szybkosci to ciezko jest zaczepic o model by go spowolnic.

6. Moim zdaniem jak na darmowa jest ok.

8. Osoby majace top lvl i ogolnie wiekszosc bedacych w czolowce przenosilo lvl. Wiec ja to bym poszedl w druga strone by jedna klasa mozna bylo miec maxa i dodal kolejne 2-3 akty co proponowalem w polowie sezonu. Wiadomo przeniesienie lvl to hajs dla wlasciciela , ale nie zawsze ktos chce to robic bo to tylko gra a pieniadz to pieniadz i moze ktos sie zrazic ze zrobil wszystkie misje, ma 180 lvl a drugi sobie przeniesie lvl i w tym samym czasie ma 230.

9. Masz na mysli by np. jesli jest mniej niz 4 graczy na serwerze a reszta boty to gracze nie otrzymuja expa a staty do misji sie nie wliczaja? Nie ma opcji takiej.

Z tego co zauwazylem za bota przy lvl okolo 200 ( im dalej tym mniejszy przelicznik) jest 0,1% expa. Zabij 1000 masz 1 lvl. 1000 fragow 8-10 map. Przy samych botach., Czas mapy 20 minut. Ponad 3 h/1lvl. Sory ale nikt w ten sposob nie nabije przewagi nad innymi.

można zrobić zwykły smoke bez koloru, był chwilę ten perk i bardzo pomagał na wielu mapach. A że ktoś ma 60 fps na 26-letniej gierce to wiesz.

Aktualnie dodatkowe dmg nie działa, ponieważ nie są przyznawane bonusy z wypraw. Działają jedynie pkt które się kupuje co za tym idzie wytrzymałość też, także dmg zadawane będzie w teorii jeszcze wyższe. I nie zgodzę się że ta klasa jest słaba na dystans bo i na longu ubija na 5 trafień tak samo jak i m4. 

jedna klasa maksa? Chodzi ci o to by misje zapisywały się na wszystkie klasy? Jeśli o to Ci chodzi nie jest to możliwe przez różne misje jak np. Zabij 30z awp czy m4 bo gracze by robili różne misje na różnych klasach i wtedy także przenosili exp co wiąże się z jeszcze szybszym wbiciem maksa. 

Właśnie tak mam to na myśli. Jest to powszechna zagrywka i była wcześniej stosowana przy poprzednich misjach, nie rozumiem dlaczego zostało to zmienione bądź niedopatrzone. Przykład zabij x z kosy. Na botach jest to zrobione w kilka rund, z graczami musisz się trochę namęczyć co wydłuża robienie misji i nie kończysz wszystkich aktów tak szybko. Aktualnie wbicie 280-301 lv zajęło mi bodajże 2 dni grania i około 5h na serwerze gdzie były na prawdę pustki (po 5graczy przeważnie) także wystarczą Ci ze dwie nocki i masz lv wbity jak ta lala. Przykład były admin Knur zagrał jedną nockę na botach i wbil 160-203 to masz 40lv na samych botach i to we wrześniu. Jest to sprawiedliwe w stosunku do reszty? Wydaje mi się że nie bardzo.

Edytowane przez kolin
  • Lubię to! 1
Opublikowano
Godzinę temu, kolin napisał(a):

można zrobić zwykły smoke bez koloru, był chwilę ten perk i bardzo pomagał na wielu mapach. A że ktoś ma 60 fps na 26-letniej gierce to wiesz.

Aktualnie dodatkowe dmg nie działa, ponieważ nie są przyznawane bonusy z wypraw. Działają jedynie pkt które się kupuje co za tym idzie wytrzymałość też, także dmg zadawane będzie w teorii jeszcze wyższe. I nie zgodzę się że ta klasa jest słaba na dystans bo i na longu ubija na 5 trafień tak samo jak i m4. 

jedna klasa maksa? Chodzi ci o to by misje zapisywały się na wszystkie klasy? Jeśli o to Ci chodzi nie jest to możliwe przez różne misje jak np. Zabij 30z awp czy m4 bo gracze by robili różne misje na różnych klasach i wtedy także przenosili exp co wiąże się z jeszcze szybszym wbiciem maksa. 

Właśnie tak mam to na myśli. Jest to powszechna zagrywka i była wcześniej stosowana przy poprzednich misjach, nie rozumiem dlaczego zostało to zmienione bądź niedopatrzone. Przykład zabij x z kosy. Na botach jest to zrobione w kilka rund, z graczami musisz się trochę namęczyć co wydłuża robienie misji i nie kończysz wszystkich aktów tak szybko. Aktualnie wbicie 280-301 lv zajęło mi bodajże 2 dni grania i około 5h na serwerze gdzie były na prawdę pustki (po 5graczy przeważnie) także wystarczą Ci ze dwie nocki i masz lv wbity jak ta lala. Przykład były admin Knur zagrał jedną nockę na botach i wbil 160-203 to masz 40lv na samych botach i to we wrześniu. Jest to sprawiedliwe w stosunku do reszty? Wydaje mi się że nie bardzo.

1. Nie gralem wtedy jeszcze wiec nie wiem jak to wyglada.. To , ze gra ma tyle lat nie oznacza,ze ktos grajacy na pII 144mhz  moze grac teraz bo gral kiedys.. Sa osoby majace po 300 fps.. Nieistotne bo i tak pewne osoby tego typu zjadam.

Nie zgodze sie niestety z Toba. Policjant ma szanse 130 lvl +.

Wylaczmy boty i po sprawie... Sa osoby ktore graja z rana czy tez w nocy. Wiec maja grac bez korzysci?

Opublikowano

Cześć ,

4. Moim zdaniem jest ok bo to w końcu pistolet i nie ma 30 pociskow tylko 7 ktore trzeba trafić.

5. Myslę że tą klasę należało albo usnać albo  gruntownie przebudować bo nerfy lub buffy powoduja u niego ze albo jest mocny albo jest do du*y. Może zabrać mu magazynek po fragu i wystarczy to ten unik moze bedzie rekompensował ten brak magazynku.

6. W pełni się zgadzam.

8. Exp mi sie wydaję okej , może misje mozna by bylo delikatnie znerfić.

Coś ode mnie to można by było dodac czat klanowy bo po co pisac na ogolnym jak mozna by bylo do czlonkow klanu tylko .

Perki by mogły mięc wiekszą wytrzymałość.

Klasa skrytobójca mogłą by dostać buffa.

• Lubię to! 1
Opublikowano

1. Dotyczy to perku jak i oczywiście klasy obrońcy.

4. Policjant, który miał 1/x na szansę z zabicia to był kiepski pomysł, za dużo rng , a z tym większym dmg ta klasa zyskała drugie życie. Zostawiłbym jak jest albo po prostu usunąć klasę i zastąpić inną.

5. Weteran standardowa procedura nerfa czy buffa co edycje xd no jak dla mnie zablokować pułki/tytanowe , platyny mogą zostać, zmniejszyć ten unik 1/x o ten 1 pkt, ale wtedy usunąć całkowicie dmg dodatkowy z klasy.

6. Jak dla mnie na ten moment jedna z najlepiej zbalansowanych klas na ten moment, nic bym mu nie zmienił.

8. No exp z misji jest dość duży, byłbym za tym aby może jednak utrudnić misje a zwłaszcza te x razy zabić  z broni by się nie dało tego większość zrobić na jednej mapie.

9. Też to zauważyłem jeszcze podczas edycji poprzedniej, gdy grając 250+ lvlem za każdego bota zyskiwałem 0,01 % do poziomu, więc fajnie by było jednak to jakoś ograniczyć.

11. Ja głównie widzę ten kłopot z perkiem księga doświadczenia lub pierścień, nie zwracałem uwagi na inne.

A ode mnie:

13. Zwiększyłbym koszt honoru na kamizelkę czy też dodatkowy dmg z 50h do 100h. Po wykonaniu wypraw za samą 1 rundę na wyższym lvlu odrabiasz kupno.

14.Klasa Kat by mogła dostać jakiegoś buffa o 1 pkt na 1/x lub większy wpływ inteligencji do dmg z podpalenia jak u chemika , gram tu już prawie od początku tego roku, a to chyba z najmniej granych klas na serwerze.

15.Może duch by dostał mniejszy jednak cooldown od początku rundy, 10 sekund to sporo. Mógłby dostać  do 5 sec jak miało miejsce buff u skoczka.

• Lubię to! 1
Opublikowano

Może weteranowi wlasnie zablokowac wszystkie perki dające dmg ale klasy nie ruszac w ogole.  Weteran jest mocny w dobrych rekach ,  ja ja grałem nim to nie wymiatałęm jak inni to tez zalezy od skilla ta postac. 

Opublikowano
W dniu 6.11.2025 o 00:35, kolin napisał(a):

1.Do poprawy jest perk nano kamizelka - nie blokuje wszystkich umiejetnosci (cygana,zwinnego,obroncy to zauwazylem) 

2.Powrót kolorowych smoke (z blokada na małych mapach)

3.Nie dodaje dmg do misji na klasie komandor z awp, może da się coś z tym zrobic?

4.Policjant bije zbyt dużo na klase od razu po resecie, aktualnie wale +200lv za 4 strzały a mam 14lv, bije w ciało 50-65dmg jest to zdecydowanie za dużo gdy każdy bedzie mial 110-130 na starcie 

5. Weteran - tu jest wielki problem z tą klasą, sam zacząłem nią grać i widzę jakie sieje spustoszenie na wyższym lv. Na pewno zablokował bym jej perki takie jak tytanowe pociski, naboje pułka i platyny (są po prostu zbyt op na ta klase) oraz zastanowił bym się nad zmniejszeniem 1/x zatrzymania o 1pkt, aktualnie bardzo dużo wstrzymuje pocisków co z full knd tworzy tą klase betonową wręcz. -1dmg z mp5 dodatkowo 

6. Amadeusz - klasa powoli wraca, zwiększył bym mu dmg+int 

7. A no i tak dla przypomnienia Piotrek, wyprawy dalej nie działają XD

8. Zmniejszyć exp lub nagrody z misji. W tym sezonie lv zbyt szybko zostały wbite

9. Blokada exp oraz misji na dana ilość graczy. Wiem, że podobno miało być od 4 jednak widać, że ile razy zostałem sam na koniec z botami to misje liczyło normalnie.

Nie dodaje DMG tylko na botach, ale to jest na każdej klasie innego błędu nie zobaczyłem.

Co do weterana zgadzam się z @  kolin  klasa z perkami na DMG jest mocna w opór dodatkowo zablokował bym na weteranie perk dezercja zostawił bym tylko platyny, gdyż przy dużej wytrzymałości przeciwnika weteran bije 9/11 DMG w klatkę piersiowa, co jest zdecydowanie za mało samej klasy bym nie ruszał, bo klasa na dużych mapach wcale nie jest taka mocna z powodu dystansu mp5, a jest to nadal klasa Premium moim zdaniem, jeśli ona zostanie zmieniona duży odsetek ludzi przestanie nią grać @ Niewidzialny96 dodał dosyć istotna informacje, że klasa graja starzy wyjadacze i administracja którzy i tak na 90% klas zrobią kd ratio na poziomie minimum 1,3 co na codzie wcale nie jest złym wynikiem przy tak dynamicznej rozgrywce poziom na codzie i tak jest duży przynajmniej dla mnie wiec co byśmy nie zrobili z klasami i tak nie będzie balansu pomiędzy przeciętnym kowalskim a graczami pokroju tabalugi, czy botka @  Eszkere :P

• Haha 1
  • Właściciel
Opublikowano

1. Będzie poprawione

2. Dodane

3. Z Tym jest dość mocna spekulacja pod względem kodu, dlatego że umiejętność 1/1 z AWP przykładowo wywołuje event kill'a nie DMG, pomyślimy coś w tym kierunku aby to logicznie ułożyć. 

4. Policjant zostanie raczej usunięty całkowicie na nowy sezon.

5. Finalnie uznaliśmy, że weteran mimo wszystko jest mocny, dostanie nerfa na unik, a co dalej zobaczymy.

6. Zobaczymy przed startem sezonu, być może damy delikatnego buffa

7. WYPRAWY I BONUSY DZIAŁAJĄ!

8. Misje zostaną rozbudowane o dwa dodatkowe akty, zwiększymy wymogi w każdej misji, a ogólny EXP na serwerze zostanie zmniejszony. Planujemy obniżyć wartości EXP'a ale w zamian organizować częstsze eventy na dodatkowy exp, honor, promocja na daną klasę premium etc. byc może wprowadzimy jakiś kalendarz eventowy na cały sezon. 

9. Zostanie naprawione, choć fizycznie powinno wymagać minimum 4 graczy do zaliczenia misji. 

W dniu 6.11.2025 o 17:35, OzzyOsbourne napisał(a):

12. Poprawa skinów.

System skinów został przepisany, zostaną dodane również nowe modele.

W dniu 6.11.2025 o 17:35, OzzyOsbourne napisał(a):

12. Poprawa skinów.

Blokada perków na danej klasie?

W dniu 6.11.2025 o 19:49, kolin napisał(a):

Potwierdzam, celowo zapis misji jest na klasę ponieważ łatwiej by się je robiło, gdybyśmy mogli zmieniać klasę co chwile.

Opublikowano (edytowane)
W dniu 17.11.2025 o 21:08, Dudnes napisał(a):

1. Będzie poprawione

2. Dodane

3. Z Tym jest dość mocna spekulacja pod względem kodu, dlatego że umiejętność 1/1 z AWP przykładowo wywołuje event kill'a nie DMG, pomyślimy coś w tym kierunku aby to logicznie ułożyć. 

4. Policjant zostanie raczej usunięty całkowicie na nowy sezon.

5. Finalnie uznaliśmy, że weteran mimo wszystko jest mocny, dostanie nerfa na unik, a co dalej zobaczymy.

6. Zobaczymy przed startem sezonu, być może damy delikatnego buffa

7. WYPRAWY I BONUSY DZIAŁAJĄ!

8. Misje zostaną rozbudowane o dwa dodatkowe akty, zwiększymy wymogi w każdej misji, a ogólny EXP na serwerze zostanie zmniejszony. Planujemy obniżyć wartości EXP'a ale w zamian organizować częstsze eventy na dodatkowy exp, honor, promocja na daną klasę premium etc. byc może wprowadzimy jakiś kalendarz eventowy na cały sezon. 

9. Zostanie naprawione, choć fizycznie powinno wymagać minimum 4 graczy do zaliczenia misji. 

System skinów został przepisany, zostaną dodane również nowe modele.

Blokada perków na danej klasie?

Potwierdzam, celowo zapis misji jest na klasę ponieważ łatwiej by się je robiło, gdybyśmy mogli zmieniać klasę co chwile.

4.Policjantowi może dać 1/x na zabicie  tak jak magazynek po fragu i bedzie git

5. Weteran silny w dobrych rekach i na malych mapach. Moze usunac mu unik w ogole i bedzie git a w zamian mu dac wiecej punktow statystyk

Edytowane przez Niewidzialny96
Opublikowano

Każda półka klas ma określoną liczbę statystyk więc nie ma opcji by jedna klasa od drugiej w danej kategorii była pod tym względem silniejsza.  Z tym unikiem można spróbować 1/7 moim zdaniem bo to 1/5 było bardzo mocne. 

Usper bardzo fajna klasa i szkoda gdyby została usunięta . Lepiej dać mu magazynek po fragu niż 1/x bo przy 7 nabojach jest mała szansa by to weszło. 

Misje tylko tylko na daną klasę bo tak w zależności od tego co ma się zrobić grałoby się w danej chwili klasa bardziej do tego predysponowaną.

Pozdrawiam 

Opublikowano

Poruszyłbym jeszcze temat map, żeby nie były grane w kółko te same mapy, prosiłbym o zwiększenie blokady wyboru map np.  do 15 lub więcej. Można też dodać nowe, usunąć które się powielają. 

• Haha 1
  • Inwestor
Opublikowano
10 godzin temu, dzido napisał(a):

Poruszyłbym jeszcze temat map, żeby nie były grane w kółko te same mapy, prosiłbym o zwiększenie blokady wyboru map np.  do 15 lub więcej. Można też dodać nowe, usunąć które się powielają. 

Nie chcę nic sugerować, ale klasyczne mapy nie bez powodu są wybierane, bo są kultowe i oferują prostotę, szybką rozrywkę, zwłaszcza w grze, która ma już tak naprawdę swoje lata. Gracze często wybierają je z przyzwyczajenia, sentymentu, efektywniejszej rozrywki i znajomości miejscówek. Zauważyłem, że gdy pojawia się nowa, nieznana mapa, wielu graczy szybko chce ją zmienić. Nie twierdzę, że nie warto próbować nowych map, sam jestem otwarty na ich poznawanie, jednak trzeba zachować jakiś tam base i komfort dla graczy, które lubią takie kultowe mapy grać. Wystarczy spojrzeć na statystyki i częstotliwość wyboru map. Wielokrotnie zauważyłem, że kiedy pojawi się nowa mapa, część graczy od razu wpisuje rtv czy wychodzi z gry, a gdy trafi się dust lub eldo, gracze wręcz dołączają. Zbyt długa blokada mogłaby więc w pewnym stopniu zaburzyć komfort rozgrywki, a takie ograniczenie wyboru map, jakie jest obecne jest adekwatne.

• Lubię to! 2
  • Uwielbiam 1
Opublikowano
W dniu 23.11.2025 o 19:34, Kozonowicz :) napisał(a):

Nie chcę nic sugerować, ale klasyczne mapy nie bez powodu są wybierane, bo są kultowe i oferują prostotę, szybką rozrywkę, zwłaszcza w grze, która ma już tak naprawdę swoje lata. Gracze często wybierają je z przyzwyczajenia, sentymentu, efektywniejszej rozrywki i znajomości miejscówek. Zauważyłem, że gdy pojawia się nowa, nieznana mapa, wielu graczy szybko chce ją zmienić. Nie twierdzę, że nie warto próbować nowych map, sam jestem otwarty na ich poznawanie, jednak trzeba zachować jakiś tam base i komfort dla graczy, które lubią takie kultowe mapy grać. Wystarczy spojrzeć na statystyki i częstotliwość wyboru map. Wielokrotnie zauważyłem, że kiedy pojawi się nowa mapa, część graczy od razu wpisuje rtv czy wychodzi z gry, a gdy trafi się dust lub eldo, gracze wręcz dołączają. Zbyt długa blokada mogłaby więc w pewnym stopniu zaburzyć komfort rozgrywki, a takie ograniczenie wyboru map, jakie jest obecne jest adekwatne.

15 to nie jest dużo. Można na próbę tak zrobić, jeśli się nie sprawdzi to można wrócić do 10 xd

Opublikowano
W dniu 23.11.2025 o 13:30, dzido napisał(a):

zgadzam sie z @ Kozonowicz :)  to klasyka tej gry   mapy ktore sa dodatkowo wgrane np daczka sa zazwyczaj zmieniane przez rtv  ograniczył bym może ilość dustów i to chyba na tyle i blokade  w przypadku wyboru westwooda   na westwood big bo to akurat wkurzajace ze 2 mapy pozniej jest dalej grany westwood 

• Lubię to! 1
Opublikowano

Sanitariusz- dac mu normalne wskrzeszanie każdego z naszego teamu i "pożerać" z wrogiego teamu za exp. Tak jak ta klasa zawsze byla na codach od zawsze, oczywiscie max 1 raz 1 gracza za 10-25 expa, wywalić mu ten reg na nożu bo to um ma jedynie sens na klasach ktore maja um do nozy jak komandos, ninja czy cos. 

Dodajcie te nowe mapy w koncu bo szkoda pradu na westa i dusta

Tez by fajnie bylo jak by ktoś się skupił trochę nad nerfami klas. Bo nerfienie wygląda tak ze ktoś napisze temat lub wbije max lvl i cyk nerfik. Chemik, wojskowy {sprawa z shadem}, rusher z modułem, dużo jeszcze można wymieniać. I po prostu nie brania pod uwagę niektórych tematów {nerf sily oslepienia u wojskowego, zaproponował to jakiś użytkownik którego nigdy nie widziałem na serwerze w tamtym czasie} tylko jakiejś analizy i sprawdzenia czy faktycznie dana klasa wymaga nerfu, czy to nie jest zwykły płacz gracza z skill issue bo premka za niego nie gra. Bo to wpędza w błędne koło gdzie, >klasa free jest lipna i nie opłaca się nią grać >dostaje buffa lub zostaje naprawiona i da się nią normalnie grac i dobry graczy robi staty i zaczyna nią więcej ludzi grać >leci temat na forum o nerf >klasa dostaje nerf i jest znów bezużyteczna i finalnie zostaje usunięta albo wisi przez 10 sezonów i nikt nic przy niej nie robi. Bo np teraz rusher zostal naprawiony, policjant zostal przebudowany i te klasy po prostu sa dobre jako free klasy i na 99.9% znajdzie sie ktos, kto bedzie chcial nerfa tych 2 klas tak do polowy sezonu, dostana je najprawdopodobniej i będą znów bezużyteczne. Co wedlug mnie robienie czegos takiego jest bez sensu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.