Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Kategoria:
    Propozycja
  • Nazwa:
    Zmiany połów
  • Opis propozycji/błędu/uwagi:
    Fajnie było by zrobic coś takiego jak Zmiana stron po 15 minutach rozgrywki na losowych mocach nie wiem czy na innych trybach tez jest on po 15 rundach,Ale widzial bym to ponieważ na mocach czesto rundy trwaja dlugo i wychodzi ze jedna polowe gra sie 20 min, a potem druga 10 min
  • Lubię to! 1
Opublikowano

Popieram strasznie, czasami można zagrać 5 rund w drugiej połowie i jest to mega słabe i jestem za wprowadzeniem na ogólnie serwerach losowe moce 

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano (edytowane)

Jestem za urozmaici to trochę gre i wprowadzi balans grania po stronie ct jak i t, jest głosowanie na serverze i gracze wybieraja czy chca sie zamienić czy nie

Edytowane przez CARROTKA
  • Junior Admin
Opublikowano

Na chwilę obecną został wprowadzony bardziej agresywny balans między drużynami i zobaczymy jak to wpłynie na czas rozgrywania mapy. Jeśli nadal pierwsza połówka będzie grana znacznie dłużej niż druga to wprowadzimy inne zmiany.

• Lubię to! 1
  • Dzięki 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.