Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Redaktor

OneShotOneKill

Cześć OneShotOneKill, czy mogę przeprowadzić z tobą wywiad?

Mrówa : Tak.

Na sam początek przedstaw się nam i opowiedz coś o sobie.

Mam na imię Maciek. Interesuje się sportem i grami komputerowymi mam 16 lat. Mieszkam w Kosienicach.

Interesujesz się sportem, a wiążesz z nim jakieś plany?

Nie za bardzo. Nie ma na to zbyt dużo czasu jak narazie to nauka na pierwszym miejscu.

Rozumiem. Czy masz rodzeństwo?

Mam 2 siostry i jednego brata.

Czyli nie jesteś sam :D A czy masz swoją połówkę?

Nie mam nikogo.

Nadejdzie czas, że się znajdzie ;) Kolejne pytanie. Jak wspomniałeś już wyżej interesujesz się grami komputerowymi, jakimiś konkretnie?

Strzelanki :D

Czyli rozumiem, że CS 1.6 oraz CS:GO. Skoro prześliśmy w stronę już gier to jak zacząłeś swoją przegodę z CS 1.6?

Jak byłem w 4 klasie to dużo osób grało na pewnym serwerze, namówił mnie kolega i zaczynał uczyć i wciągło mnie potem grało się coraz łatwiej.

Czyli staż w CS 1.6 masz dosyć duży. A jak to wyglądało z CS:GO?

Było tak że chciałem spróbować w coś innego i słyszałem że jest tam fajna grafika i ogólnie lepszy od 1.6 więc kupiłem a za kilka miesięcy brat zrobił mi na złość i pobrał czity i wykryło. Od wtedy mam VAC.

Czyli brat popsuł ci rozgrywkę w CS:GO. Skoro jesteśmy przy grze CS:GO to czy śledzisz może Graczy Virtus.Pro?

Czasami pooglądam ich mecze gdy chce zobaczyć grę wyższych rang.

Rozumiem. Czy interesowałeś się może grą Wiedźmin?

Nie. Mam za słabego kompa na ta gre.

Dobrze zakończmy już tematykę gier i przejdźmy w stronę naszej sieci. Jak znalazłęś się na sieci Katujemy.eu?

Pewnego dnia był u mnie kolega i szukaliśmy jakiegoś sieci na csseti on znalazł własnie katujemy.eu. Rozpoczynałem od BF2 lecz mój kolega dostał bana i opuścił nas ja pozostałem i przeszedłem z BF2 na JB.

Czy w chwili obecnej nasza sieć ci się podoba? Co byś zmienił lub dodał?

Sieć się bardzo podoba lecz dodał bym tylko żeby na każdym serwerze była komenda /konto ponieważ na podstawie JB powiem wchodzi i zużywa wszystkie szlugi a następny dzień gracz wchodzi i "gdzie moje szlugi"

Dużo osób tak uważa ale już ci tłumaczę dlaczego tak nigdy nie będzie. Nie będzie tak ponieważ dany gracz może założyć sobie 500 kont na serwerze i wejdzie nowy gracz z nikiem, który ma już konto i sobie nie pogra. Najlepszą opcją jest kupić Slota za ok 4 zł na prawie 1 rok.Posiadasz Admina JB, czy masz zamiar iść dalej i zdobywać inne rangi aby się wykazać, czy raczej wolisz zostać na obecnej randze jaką jest admin JB?

Starałem się do UB teamu ale nie wyszło poczekam dam się bardziej poznać może kiedyś się uda.

Trzymaj tak dalej a na pewno ci się uda. Chciałbyś dodać jakiś nowy serwer na naszą sieć? czy obecne ci wystarczają? :D

Serwerów jest dużo moim zdaniem powinniśmy rozkręcić je aby minimum 20 osobą na każdym była prawie cały czas i przynosiły spore zyski dopiero wtedy myśleć nad czymś nowym.

Czy uważasz, że nasza grupa Administracji jest odpowiednia?

Nie mam nic do obecnej administracji.

Jaka jest twoja ulubiona muzyka?

Nie mam ulubionej muzyki. Chwilowo slucham "gang albanii" polecam :D

Czy pokażesz nam swoją twarz? Zapewne Katy chciałby wiedzieć jak wyglądasz.

Lepiej nie troszczę się o ich monitory :D

:D Chciałbyś kogoś pozdrowić na koniec?

Oczywiście wszystkich graczy i szanowna administracje.

Ja również pozdrawiam i dziękuje ci za poświęcony czas.

Nie ma sprawy.

Wszystkie utwory "Gang Albanii"

Podobało się? Zostaw fb.png
  • Lubię to! 1
Opublikowano

Jak na drugi raz to trochę krótki ten wywiad. Twoje pytanie są dziwne, gdyż w tych "pytaniach" sam próbowałeś odpowiadać XD. Ogólnie? 3,5/10

Opublikowano (edytowane)

Super wywiad, naprawdę się postarałeś! Pytania bardzo ciekawe a odpowiedzi naprawdę interesujące :)

@Edit: sorka pomyliłem tematy ;/

Edytowane przez quzevsky
Opublikowano

1 wywiad dla mnie lepszy. Ale walcz o swoje i się staraj. Troszkę za szybko przeskakiwałes z pytania na pytanie staraj się je ciągnąć dalej. 

Opublikowano

Słabo trochę, wywiad krótki, a czytając nie powala.

• 4 miesiące temu...
  • 3 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.