Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×
Parruwa

Propozycja - Zwiększenie drop rate perków

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,
Proszę o zwiększenie drop rate perków do misji na zabijanie z podanej broni i przy okazji usunięcie perku Anti-Item.

• Haha 1
  • Opiekun CS 1.6 COD 301
Opublikowano

A dlaczego usunąć perk anty? On jest po to by utrudnić innym/ułatwić sobie grę. 

im mniejszy drop tym dłużej robisz misję tym dłużej je ukanczasz tym dłużej bijesz lvl tym dłużej grasz same plusy

nie i nie

Opublikowano

no ta tylko jak 4 dni próbujesz zdobyć jeden perk a inni cały czas go niszczą to się grać odechciewa gdzie wszyscy idą do przodu a ty nie możesz misji zrobić 

Opublikowano

Ja akurat robiłem 2 dni misje z tym by 5 razy pakę rozbroić. Misje z zabiciem z danej broni są łatwiejsze. Ale ogólnie to dużo zależy od szczęścia. Jeden zrobi szybciej misje z pakami, drugi z zabójstwami z wyznaczonej broni a inni z kosy itd itd. Kolin ma racje. Sprawia to , że dłużej bijemy expa i lvl i nie jest już tak łatwo , pięknie jak do tej pory a więc super. 

Popieram i jestem by pozostało tak jak jest bo jak wytłumaczysz Maćkowi teraz że musiał 3 dni robić misje a nowy gracz będzie miał łatwiej bo na 1 mapie zrobi misje z M4 i Ak47. 

Pozdrawiam 

• Junior Admin
Opublikowano

Myślę, że gracze rozwiali wątpliwości. Szanse są i tak dosyć wysokie, a dużo zależy od szczęścia po prostu. Patrząc na postępy graczy, misje idą całkiem sprawnie, nie widzę sensu aby to zmieniać.

• Junior Admin
Opublikowano

Twoja propozycja została odrzucona!

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.