Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Cześć, mam na imię Adam, mam [w sumie jeszcze 19 lat] i pochodzę z Wielkopolski, a dokładniej z okolic Kalisza. Na co dzień zajmuję się programowaniem i aktywnie wspieram topowe serwery na scenie MTA, co daje mi sporo satysfakcji. Poza komputerem interesuję się motoryzacją — nie jestem mechanikiem, który rozłoży samochód na części, ale lubię uczestniczyć w ciekawych wydarzeniach motoryzacyjnych, takich jak ultrace czy podobne imprezy. Cenię spokój i samodzielność, a znajomi często określają mnie jako introwertyka — w sumie zgadzam się z tym, bo odrobina samotności pomaga mi naładować baterie. Przybyłem na to forum, ponieważ gram w CS 1.6 od dziecka, a po powrocie do gry postanowiłem znaleźć miejsce, gdzie mogę spędzać czas zarówno na dyskusjach, jak i na samych serwerach. Choć pewnie więcej będzie mnie widać na forum niż w grze, liczę na przyjazną atmosferę i dobrą zabawę w gronie osób, które mają podobne zainteresowania.

Już pierwsza wtopa na forum zaliczona dot. pseudonimu, pomyliłem cyferki i wpisałem 1339 zamiast 1939 xD 

Pozdrawiam :) 

Edytowane przez Jerry1339
  • Lubię to! 1
  • Właściciel
Opublikowano

Witamy 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.