Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

Rangi źle się nabijają, działa to tak samo jak na FFA, a powinno reagować na kille przy statystykach 20 kill mam już naliczone ponad 60 fragów do rang BF2. 

Między innymi przez to średnia celność jest na 5%. Żeby zdobyć odznakę 110hp trzeba mieć 25%.

Dodatkowo wbicie rangi 0/30 zabójstw realnie potrzeba 5-8 fragów.

Jeżeli jest to BF2 classic to powinno liczyć za jedno zabójstwo +1 punkt do rangi, przy śmierci ranga nie powinna być odejmowana. 

Opublikowano

Jeśli chodzi o wbijanie odznak to zostało naprawione. Jeśli chodzi o resztę to o co chodzi dokładniej bo noe rozumiem do końca ;p

• Opiekun CS 1.6 COD 301
Opublikowano (edytowane)

Wszedłem by sprawdzić, zabójstwo liczy się do statystyk x2. Zabiłem jednego gracza a dodało mi 2 pkt do zabójstwa w hud/ rank nabija dobrze 

W dodatku wbiło mi odznakę podczas gdy jestem sam z botami na serwerze. Nie powinno być ustawione limitu graczy?

Edytowane przez kolin
Opublikowano
7 minut temu, kolin napisał(a):

Wszedłem by sprawdzić, zabójstwo liczy się do statystyk x2. Zabiłem jednego gracza a dodało mi 2 pkt do zabójstwa w hud/ rank nabija dobrze 

W dodatku wbiło mi odznakę podczas gdy jestem sam z botami na serwerze. Nie powinno być ustawione limitu graczy?

Wbijanie statystyk sprawdzimy. Jeżeli chodzi o boty na bf2 to są problematyczne, limit graczy spowoduje, że gracze będą się denerować, że nie zapisuje im odznak, a de facto większość nie wie czy zabiła bota czy gracza, standardowo w bf2 tak jest to ustawione, że pomija w ogóle zabicia botów i liczy tylko graczy, przez co wczoraj była masa zgłoszeń, że nie zapisuje odznak. Na cod mod sytuacja jest prostsza, po prostu nie leci exp.

Opublikowano

Wszystko zostało ogarnięte. Nabija odznaki już jak należy. Sam osobiście teraz wszedłem na serwer z @  Dupny Qarzeł aby to sprawdzić i wszystko nabija. Dzięki szybkiej reakcji @ Dudnes  problem został rozwiązany. Jeśli chodzi o jakiekolwiek zmiany na serwerze lub poprawki zalecam sprawdzać temat >> Tutaj "LISTA ZMIAN NA SERWERACH << .Będziecie wtedy wszyscy na bieżąco :) 

• Lubię to! 2
  • 3 miesiące temu...
  • Właściciel
Opublikowano
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.