Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
Opublikowano

Witam, jak pewnie zauważyliście w tabeli serwerów i na forum pojawił się serwer BF2 więc uznałem, że to najlepszy moment żeby się przywitać.

Tak sie złożyło, że tak jak drugi opiekun BF2 mam na imię Maciej, mam 28 lat i pochodzę z województwa lubelskiego. Z zawodu tak to umownie nazwijmy jestem przedstawicielem handlowym, mam też swoją firmę, od kilku miesiecy razem z kolegą próbujemy rozkręcić kanał na youtube, idzie to jak krew z nosa, chociaż ostatnio pękł pierwszy tysiąc. Moją miłością i nałogiem jest motoryzacja, jak ktoś też często siedzi do pierwszej w nocy w garażu nad samochodem w który jest wsadzona kilkukrotność jego wartości, a dalej wygląda i jeździ jak złom to zrozumie. 

Co do serwera BF2 to myślę, że wiele osób kojarzy tą modyfikację,  kiedyś była bardzo znana, dzisiaj jest raczej niszowa i takich serwerów jest być może kilka. Osobiście spędziłem na bf2 najwięcej czasu w grze, miałem kilka swoich. Jest to klasyczna wersja z 32 odznakami, z kosmetycznymi zmianami delikatnie zmieniającymi wygląd i balans o który jest trudno na każdym serwerze gdzie gracz dostaje jakieś perki, czy to cod czy właśnie battlefield.

Mam nadzieję, że wam się spodoba i zapraszamy do gry. 

• Lubię to! 8
  • KAT 1
  • Uwielbiam 2
  • Właściciel
Opublikowano

Witamy w zespole :jasperradosc:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.