Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kogo wolisz C.Ronaldo czy L.Messiego?

Uzasadnij dlaczego. (bez obrażania jednego z nich i porównywania)

Ja wolę L.Messiego.

Dlaczego?

Ponieważ dla niego jest ważne dobro drużyny a nie własne.

Zapraszam do komentowania :)

• Lubię to! 1
Opublikowano

Osobiście wolę Messiego, ponieważ podoba mi się jego gra. Przede wszystkim gra zespołowo co mi się podoba. Bardzo dobrze strzela z prawej jak i lewej nogi. 

Opublikowano

Pomimo, że bardziej kibicuje Realowi to i tak bardzo lubię i szanuję obydwóch piłkarzy. Reprezentują naprawdę wysoki poziom gry i wkur*ają mnie komentarze typu "messi to ci*a" "pendalo" "ronaldo to laluś" i moim zdaniem są one dziecinne. Co prawda każdy ma swoje zdanie na ten temat, jednak uważam że temat "Kto lepszy CR czy LM" nie mają zupełnie sensu, ponieważ każdy piłkarz ma swój gorszy i lepszy dzień a obaj Ci piłkarze są na podobnym poziomie. Czasem gdy widzę te kłótnie "wielkich fanów" Barcelony oraz Realu to mi się śmiać chce ^^ Ale wracając do tematu - ostatnio bardziej podoba mi się gra CR (i do tego mi w fife world ostatnio sporo meczy wygrał ;3).

Opublikowano

Zdecydowanie CR7, podobają mi się jego dryblingi, ustawianie się na boisku i chęć bycia najlepszym, dla mnie Ronaldo ma swój własny styl, wystarczy zobaczyć, jak zachowuje się przy wolnych, karnych. Doskonale wie, co ma robić, dlatego jest najlepszy na świecie, doszedł do tego ciężką pracą

Opublikowano

Ja jestem fanem Barcelony, ale obydwu piłkarzy lubie i szanuje tak samo. Raz jeden, raz drugi zaskakuje czymś fenomenalny, a takze obaj mają perfekcyjne panowanie nad piłką oraz umiejętności. 

Opublikowano

Messi jest skąpy :D Ronaldo owszem, gwiazdeczka, ale hajsem szasta dla potrzebujących i to budzi we mnie respekt dla niego :)

Opublikowano

Ja od kąd pamiętam kibicuje Barcelonie (już jak miałem 5 lat i nie wiedziałem ocb oraz myliłem Barcelonę i Brazylię xD) więc oczywiście, że wolę Messiego. Ronaldo jest dla mnie neutralny, czasami denerwuje mnie jego zachowanie. Różnica między nimi jest taka - Messi urodził się talentem i było wiadomo, że jeśli tylko będzie chciał to zostanie gwiazdą natomiast Ronaldo ma swoje umiejętności barzo wyćwiczone na treningach na które przychodził jako pierwszy a wychodził ostatni. Wiadomo, że Messi też musiał trenować ale wydaje mi sie, że przychodziło mu to z większą łatwością ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.