Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Proponuje, żeby vip pro za headshota nie dostawał

10 hp więcej, ponieważ po 1 będzie za łatwo i jak ktoś bardzo dobrze gra będzie miał więcej hp i nie będzie się go dało zabić, a po 2 to bardziej pasuje na 4fun'a.

Proponuje również dodać muzykę do Rozgrzewki gdzie poruszany był temat przeze mnie na poprzedniej sieci.

Opublikowano

No chodzi o to, żeby podczas trwania rozgrzewki leciała jakaś muzyka i jeszcze można by było zwiększyc do 60 sekund.

Opublikowano

Obojętne mi to czy vip dostanie 10hp,czy nie, a jeżeli chodzi o muzykę do rozgrzewki można pomysleć

Opublikowano

Jeśli chodzi o vipa jest dobrze jak jest i myslę ze nie trzeba nic zmieniać co do muzyczki można dodać aczkolwiek wtedy serwer bedzie podchodził bardziej pod 4fun

Opublikowano

Wy siebie widzicie co piszecie? Muzyka ma tu nic do vipa pro, bo np ktoś ma 100 hp i zabije z 5 osób headshotem to będzie miał 150 hp. Jak Wam pasuje to sobie grajcie tak, ale ten serwer będzie się marnowal jak będziecie tak do tego podchodzić. Jak nie umiecie się nim zająć to proponuje odsprzedać go spowrotem na planetę.

Opublikowano

Wy siebie widzicie co piszecie? Muzyka ma tu nic do vipa pro, bo np ktoś ma 100 hp i zabije z 5 osób headshotem to będzie miał 150 hp. Jak Wam pasuje to sobie grajcie tak, ale ten serwer będzie się marnowal jak będziecie tak do tego podchodzić. Jak nie umiecie się nim zająć to proponuje odsprzedać go spowrotem na planetę.

Pomyśl o czym piszesz. Jedyną osobą która podejmuje tu jakiekolwiek decyzje jestem Ja i Horsik. Nie ma innych osób które mają jakikolwiek wpływ na to co się dzieje na tym serwerze. A to co proponują ludzie a w tym wypadku ty należy rozpatrzyć i posłuchać opini ludzi.

• Właściciel
Opublikowano

Serwer jeszcze stoi na starej konfiguracji planety. Juto zajdzie kilka zmian.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.