Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×
Gość PPFAR

Propka.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie widzę sensu aby to powstało.Przyda to się w czymś?

Przybędzie więcej ludzi?

Myślę że będzie to zbędny bajer,tylko dla rang,i by było gdzie sobie posty nabijać.

Jestem zdecydowanie przeciw.

Opublikowano

No dobra.

Pierwsza sprawa jest taka że nie jesteśmy kolegami. :)

Druga sprawa,jeżeli chcemy iść do przodu musimy rozwijać serwery,bo obecnie widzę ze kilka stoi pustych : 

82657472493082507159.png

Trzecia sprawa,czemu od razu nie przyjmiesz?Ty i Orlando to przyjaciele którzy cały czas siedzą na ts-ie.

Czwarta sprawa,o poradniki to ty się nie bój,wczoraj zrobiłem jeden do mc,a dzisiaj mam zamiar zrobić drugi.O innych grach też mam zamiar.

Opublikowano

No dobra.

Pierwsza sprawa jest taka że nie jesteśmy kolegami. :)

Druga sprawa,jeżeli chcemy iść do przodu musimy rozwijać serwery,bo obecnie widzę ze kilka stoi pustych : 

82657472493082507159.png

Trzecia sprawa,czemu od razu nie przyjmiesz?Ty i Orlando to przyjaciele którzy cały czas siedzą na ts-ie.

Czwarta sprawa,o poradniki to ty się nie bój,wczoraj zrobiłem jeden do mc,a dzisiaj mam zamiar zrobić drugi.O innych grach też mam zamiar.

Aby rozwinąć serwery cs 1.6 potrzeba trochę kasy, a forum wystarczy dodać nowe działy i zrekrutować kilka osób które będą o nie dbały. Komuś się spodoba, polajkuje fp - przyjdzie ktoś, poleci koledze itd. ;p

Co do propozycji:

Jeżeli ktoś chce, to może przecież dodawać poradniki itd. Jeżeli chcemy się rozwinąć to możemy dodać znów kilka działów dotyczących jakiś gier np. Wow, Tibia, Simsy itd

• Legenda
Opublikowano

Po pierwsze jeżeli ktoś chce dodawać poradniki itp. do danego działu to nie potrzebna jest mu żadna ranga, bo zrobi to z czystej przyjemności. 

Po drugie zobacz ile mamy rang na forum. Po co mamy zaśmiecać nowy kolor nową rangą? A jak za jakiś czas będzie nowy serwer to wtedy jaki kolor do rangi? Nie mamy i tak już pomysłów na kolory.

Po trzecie przyda nam się to bo to nie jest typowe forum o grach. Przybędzie więcej ludzi jeżeli będzie ranga? Według mnie NIE, więc to nie ma sensu. 

• Lubię to! 1
Opublikowano

Dodam tylko od siebie jedno pamiętajcie ludzie nie jesteśmy forum Wielotematycznym, tylko siecią serwerów CS wiec takie propozycje nie mają racji bytu na naszej sieci. 

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.