Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×
Problem został rozwiązany przez Dudnes, Przejdź do rozwiązania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć!

Chciałbym kontynuować poprzedni temat dot. opóźnień z rozgrywki. Roundsoundy, czy informacja o zabiciu ostatniego i wygraniu rundy też występuje, co w polaczeniu z opóźnieniem w tabeli gra staje sie nie grywalna. Gdy wpisze polecane komendy

rate "100000"
cl_updaterate "102"
cl_cmdrate "105"
ex_interp "0"

Problem w większości pomaga, na tyle, że gra jest grywalna, ale wciąż są kilkusekundowe.

Nie jest to problem Internetu, bo sprawdzałem wi-fi domowe i telefonu, kabel.

Reinstal cs również działa do pierwszej gry (mapy) ponowne wejście na serwer problem wraca

Dodatkowo, trzeba za każdym włączeniu gry wpisywać ( pamiętam, że jakoś można to wpisać w pliki, aby się załadowywały)

Piszę o tym problemie, ponieważ, byłem świadkiem, gdy nowi gracze dołączyli, wystąpił problem i opuszczają serwer

Z moich obserwacji były to głownie gracze Steam

• Lubię to! 1
Opublikowano

megawrzuta.pl/yzytgtsy

Małe nagranie z widokiem na cały problem.

-Opóźniona runda,
-Opóźnione/utrudnione wybranie broni,

Jedynie co to strzelanie i moment zabicia gracza jest realna. 

A widać że jest coraz więcej osób z tym problemem. 

Opublikowano

Ja Jednak sugerowałbym sprawdzić może te skiny, bo takie cuda się z nimi dzieją: 

skin_problem1.jpg

skin_problem2.jpg

• Lubię to! 1
Opublikowano

Ogólnie wracając do odpowiedzi w poprzednim temacie "Problem z rozgrywką" - "Dudnes 

• Od kiedy problem występuje?" 

U mnie ten problem występuje od dnia gdy była nie wiem czy to awaria serwera czy ulepszanie, i serwer nie działał jakiś czas.
    Po uruchomieniu już wtedy zaczęło się to walić
  • Lubię to! 1
  • Właściciel
  • Rozwiązanie
Opublikowano

Sprawdzaliśmy modele przed dodaniem na main serwer i nie wydawało się, aby w jakiś stopniu obciążały go, niemniej jednak wyłączyliśmy je aby się upewnić. Od następnej mapy modele będą wyłączone, prosiłbym przez najbliższy dzień o obserwacje czy gra się polepszyła, abyśmy mogli wykluczyć ewentualny problem. 

Opublikowano

Nie ma sprawy :) Dzięki za reakcje

50 minut temu, Dudnes napisał(a):

Sprawdzaliśmy modele przed dodaniem na main serwer i nie wydawało się, aby w jakiś stopniu obciążały go, niemniej jednak wyłączyliśmy je aby się upewnić. Od następnej mapy modele będą wyłączone, prosiłbym przez najbliższy dzień o obserwacje czy gra się polepszyła, abyśmy mogli wykluczyć ewentualny problem. 

Przegrałem kilka map. Odrazu mogę powiedzieć że są znaczne zmiany w rozgrywce więc temat można zamknąć całkowicie jako pozytywny.
Jeszcze raz dziękuje za działanie <3

• KAT 1
  • Właściciel
Opublikowano

Super! w takim razie znajdziemy jakąś alternatywę dla modeli, które były a obecne zgłosimy autorowi do poprawki.

• Właściciel
Opublikowano

Twoje zgłoszenie zostało rozwiązane!

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.