Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×
Sita

Podanie na Admina - Sita | [CS2] MIRAGE #2

Rekomendowane odpowiedzi

• Donator
Opublikowano
  • Serwer:
    [CS2] MIRAGE #2
  • Nick:
    Sita
  • Imię:
    Szymon
  • Mutacja głosu
    Tak
  • Steam ID
    https://steamcommunity.com/id/SitaRifle/
  • Status Prime
    Tak
  • Discord
    sita0661
  • Staż na serwerze:
    Grałem jeszcze za czasów csgo byłem administratorem dość długi czas i z chęcią wesprę serwer dodatkowymi rękoma do pracy ;)
  • Dlaczego chcesz zostać administratorem?:
    Chciałbym utrzymywać porządek na serwerze tym werbalnym jak i gierkowym, co mam na myśli? Zauważam pewne braki kadrowe które nie pozwalają na przyjemną rozgrywkę. Oczekiwanie na admina aby pozbył sie nieuczciwych i chciałbym to zmienić
  • Jakie jest Twoje doświadczenie?
    przez dobre 4 lata byłem administratorem na waszej sieci oraz innych serwerach
  • Znajomość komend administratora
    Dobra
  • Znajomość regulaminu serwera oraz regulaminu administratora:
    TAK
Opublikowano

Yo, 

Z plusów:
- Doświadczenie
Z minusów:

- Aktualny staż na serwerze, masz w ciągu n'tych miesięcy tylko 2 sesje

Co do kultury czy innych aspektów nie mogę nic powiedzieć bo Cię widziałem tylko wczoraj przez ten cały czas ...

Jestem na NIE, zbyt mało jesteś na OM2, może wcześniej grałeś, ale tego nie widziałem i GT też tego nie pokazuje mi. Może nie mamy dużo administratorów, ale potrzeba nam kogoś kto zostanie na dłużej, a nie 3dni bycia administratorem i quit na kolejne miesiące z serwera... Takich ludzi było dużo i nie oddali swoją pracą... Pograj troche więcej na serwisie, pokaż się, a gdy to zrobisz to na pewno zmienie swoje nastawienie. Powodzonka

Opublikowano (edytowane)

Yo                                                                                                                                                                                                                                     

+Wiek

+Doświadczenie

Jak kolega napisał wyżej,masz wciągu dwóch miesięcy tylko 2 sesje

Jestem na NIE,zbyt mała aktywność na OM2, może wcześniej długo grałeś,ale tego nie wiem ponieważ cię nie widziałem od kąd gram.

Edytowane przez Why me
Opublikowano

Siema,

Plusy:
+ Wiek
+ Doświadczenie
Minusy:
-
Staż na serwerze

Na ten moment jestem na NIE. Masz za małą aktywność na OM2, nie widziałem twojej wcześniejszej aktywności, statystyki z GameTrackera 10 godzin przez ostatnie 2 lata, trochę mało. Zagraj więcej na serwerze, pokaż się, a na pewno zmienię zdanie. Powodzenia.

• Legenda
Opublikowano

Twoje podanie zostało odrzucone!

Nie spełniasz wymagań, następne podanie możesz złożyć po 7 dniach.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.