Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Inwestor
Opublikowano

Dziękuje wszystkim za pytania, postaram się pisać ciekawiej i bardziej zrozumiale. :mmeowdy_hi:

@ SekusZ

1. Jak trafiłeś na katujemy?

Grałem kiedyś sporo czasu w CS:GO na Only AWP, lecz niestety nie miałem wcześniej konta na forum, jakoś tak nie było okazji by założyć. Po latach przerwy wróciłem z sentymentu do CS 1.6, gdzie trafiłem na serwer DD2 #2 akurat na Katujemy, jednocześnie przywołując wspomnienia, ile na tej sieci spędziło się lata temu. Stwierdziłem, że założę konto, żeby podrzucić kilka ciekawych propozycji dotyczących serwera, a że trafiłem na fajną ekipę, to zostałem na dłużej.

2. Uprawiasz jakiś sport?

Może nie jestem jakimś sportowym świrem, ale zdarza mi się pośmigać na rowerze, czasem wyskoczyć na rolki, a od czasu do czasu pograć też w kosza.

3. Ulubione danie?

Ciężko powiedzieć, ale jakbym miał wybierać pomiędzy tym co lubię, to pizza w stylu "mafioso" (tabasco, jalapeno, salami, jakiś sos ostry). :peepoEvil:

4. Które wakacje wspominasz najlepiej?

Pierwsze wakacje w Gdańsku.

5. Masz jakieś nałogi?

Mam tendencję do częstego sięgania po telefon, nawet bez wyraźnej potrzeby, ale pracuję nad tym  :xdd: 

6. Jaki kraj chciałbyś odwiedzić?

Australię "Sydney" i jej obrzeża, oraz Stany Zjednoczone, żeby zaczerpnąć trochę klimatu Amerykańskiego "New York" "LA" "Miami".

@ `ComeLy

1. Co polecasz zobaczyc w Olsztynie?

Stary Rynek, Muzeum Kopernika, Plaża Miejska, Planetarium, I think so :D

2. Co bys zmienil w dzisiejszych czasach?

Ciężko powiedzieć, ponieważ świat jakby stale ewoluuje jeśli chodzi o technologię, medycynę, edukację itp, więc wszystko w zanadrzu. :ok:

3. Bez czego nie jestes w stanie przezyc dnia?

Bez wody

4. Kawa czy herbata?

Herbata 

5. Czego nie jestes w stanie zniesc w dzisiejszej mlodziezy?

Braku tolerancji do drugiego człowieka, pozwalania sobie na wszystko.

6. Jakbym mogl zmienic jedna rzecz w sobie, co by to bylo?

Być taki jak 10-15 lat temu, czyli mieć nieco bardziej wysportowaną sylwetkę, trochę mniej kilogramów, więcej energii. 

7. Wakacje w gorach czy w towarzystwie wody?

W towarzystwie wody

8. Co uwazasz o katujemy?

Jeśli chodzi o całokształt, to widać że forum stale się rozwija. Powstają nowe serwery dopasowane do różnych graczy i tematów. Pojawiają się ankiety, dzięki którym można lepiej poznać zdanie graczy. Organizowane są też konkursy, quizy i specjalne miejsca na twórczość użytkowników. Dzięki temu forum jest aktywne i można coś znaleźć dla siebie.

@ .dERYL

1. Najlepsza znajomość jaką nawiązałeś na katujemy?

z @ FIHU

2. Co byś zmienił na katujemy?

Ciężko powiedzieć, na chwilę obecną jest wszystko co potrzeba :D Może jedyne, co bym ewentualnie zmienił, to logo, a w zasadzie jego kolor jak i zakładki, które są zaznaczone w kolorach czerwonych. Fajnie by było, gdyby zmieniało kolory w zależności od pory roku - na przykład zielone wiosną, żółte latem, czerwone jesienią, a biało-szare zimą. Choć z drugiej strony rozumiem, że czerwone logo to jest jakby ikona tego forum, ale mimo wszystko nadało by nieco takiego klimatu.

3. Masz jakiś pomysł na nową twórczość w dziale redakcji?

Myślę, że w dziale redakcji fajnie byłoby dodać ogólny dział o "gamingu", dlatego że jest to temat dość powszechny, a większość użytkowników forum to gracze. Można by tam opisać różne sprzęty, które dominowały, od starych konsol jak Atari, po nowoczesne w tym VR z opisami oraz wspomnieć o grach, które kiedyś były popularne i tych, które są teraz. Wiem, że są działy takie jak "strefa gier" czy "forum komputerowe", ale moim zdaniem to taki dział bardziej propozycyjny bądź techniczny, by się coś dowiedzieć, lub rozwiązać problem. Taki dział z ciekawostkami i opisami od redaktorów mógłby być naprawdę ciekawy i najczęściej odwiedzany.

4. Barcelona czy Real?

Barcelona

5. Dostajesz 100 tysięcy, co robisz z tymi pieniędzmi?

Jeśli bym tak dostał z nieba, to zapewne jakaś inwestycja w sztabkę złota, albo cokolwiek, by pomnożyć kapitał :D

6. Z którą płcią żeńską na katujemy masz najlepszy kontakt?

Noo, obecnie z żadną. Może kiedyś z @ katu.webp Emilciaa  zagrało się z parę razy w Phasmo :sigma:

• Lubię to! 2
  • Dzięki 1
  • Uwielbiam 3
  • Sponsor
Opublikowano
Godzinę temu, Kozonowicz :) napisał(a):

3. Ulubione danie?

Ciężko powiedzieć, ale jakbym miał wybierać pomiędzy tym co lubię, to pizza w stylu "mafioso" (tabasco, jalapeno, salami, jakiś sos ostry)

Z tym to byśmy się dogadali, też jestem konsumentem ostrego jedzonka. 😁

1 godzinę temu, Kozonowicz :) napisał(a):

Mam tendencję do częstego sięgania po telefon, nawet bez wyraźnej potrzeby, ale pracuję nad tym 

Chyba nie tylko Ty, ja również zbyt często do niego zaglądam. 🙂

• Uwielbiam 1
  • UB Team CS 1.6
Opublikowano
5 hours ago, Kozonowicz :) said:

6. Jakbym mogl zmienic jedna rzecz w sobie, co by to bylo?

Być taki jak 10-15 lat temu, czyli mieć nieco bardziej wysportowaną sylwetkę, trochę mniej kilogramów, więcej energii. 

ha! chyba jak kazdy :tf:

• Uwielbiam 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.