Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Szanowne forumowe grono. 

Na początku chciałbym poruszyć poruszyć temat perków. Rozumiem że niektóre z nich są do wykorzystania jednorazowo jak np. odrodzenie jednego członka z drużyny, czy ten z Expem ale nie wiem czy ktoś zauważył że autodestrukcja też jest jednorazowa? Jak dla mnie totalna nowość. Wydaje mi się że powinien być to perk wielokrotnego użytku. 

Kolejną kwestią do poruszenia jest FREELVL. Zauważyłem że spora większość (jak nie wszyscy) nowych graczy ( w tym ja 😄) nie czyta wyświetlanych komunikatów o tym że coś takiego jak freelvl w ogóle istnieje, bądź nie zauważa. Po czym albo męczy się (jak ja 😄) żeby nabić lvl i mieć jaką kolwiek przyjemność z gry i szansę z graczami którzy są już z lvl ponad 100. Zrodziło się więc w mojej głowie pytanie którym się z wami dziele 😜 czy dało by się to jakoś bardziej wyraźniej wyświetlić tudzież zautomatyzować bądź też chociażby naświetlić administratorom aby zwracali na to uwagę. Myślę że serwerowi wyszło by to na dobre 😊

Teraz chciałbym poruszyć temat klasy Komandos, a w zasadzie to pytanie. Czy jest możliwość dodania modułu odrzutowego, zwiększenia startowej ilości kondycji? Wydaje mi się że klasa komandos zawsze słynęła z 1/1 z niża i "dużej prędkości" (której aktualnie brakuje) jak np. skoczek z BH.

Miałem coś jeszcze ale wyleciało mi z głowy 😅

• Opiekun CS 1.6 COD 301
Opublikowano

Wszystko działa jak powinno autodestrukcja także. Dostajesz perk raz i masz jedna szanse by zabić siebie i wszystkich wokół. 
Freelvl został włączony stosunkowo niedawno, my(admini) staramy się przypominać i informować graczy o tym, że jest jednak nie będziemy spamować tym non stop. 
komandos już miał moduł odrzutowy co okazało się zbyt mocne więc dostał z nim nerfa i z tego co wiem nie ma raczej możliwości powrotu do tego. Każda klasa ma ograniczona ilość pkt startowych a te w komandosie są wykorzystane właśnie na kondycje 

• Uwielbiam 1
Opublikowano

Mogę forsować komandosa jak parę miesięcy temu XD jednak moduł na nim był taki OP że każdy grał tą klasą. Myślę że fajnie jakby dać mu zmniejsz. grawitację, i dodać 5/10  pkt kondycji ale to tak max maxow. Pomijając fakt że np weteran to klasa która powinna mieć -100 kondycji bo z pełnym magazynkiem i MP5 lata jak głupia. Tak apropo klas.

Co do autodestrukcji się nie wypowiem bo dezerter ma bana.

Admini przypominają o freelvl jednak zauważyłem że nawet przypominanie nic nie daje co poniektórym 😅

• Lubię to! 1
  • Junior Admin
Opublikowano

Witam,

AUTODESTRUKCJA - Od samego początku miał to być perk, który daje możliwość zabicia obszarowo tylko raz od czasu zdobycia.

FREELVL - Informacja na czacie specjalnie jest "pstrokata" żeby rzucała się w oczy, nie widzimy sensu dodatkowo dopisywać to do HUD'u.

/freelvl jest dostępny po jakimś czasie od resetu i to admini dbają, aby od czasu do czasu zasugerować nowym graczom użycie i tej komendy, a sam komunikat na czacie, jak wspomniałem jest wystarczającym i dobrze widocznym dodatkiem.

KOMANDOS - Moduł odrzutowy, czy inne dodatki jak grawitacja etc. nie wchodzą w grę.

Klasa jest dobrze zbalansowana i dzięki niewidce i dużej kondycji potrafi zrobić sporą różnice w trakcie trwania mapy, nie będziemy jeszcze bardziej ingerować w klasyczną klasę.

• Junior Admin
Opublikowano

Twoja propozycja została odrzucona!

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.