Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, może ktoś ma ten sam problem lub miał wcześniej, mianowicie sama gra działa, na serwer wchodzę i można się strzelać, natomiast kupno broni jest opóźnione, statystyki nalicza mi z opoźnieniem, gdy pisze na czacie również wskakuje ze sporym opóźnieniem (te opoznienia mozna liczyc w 20-30sekundach), pojawia sie na srodku komunikat ze nie moge zmienic postaci - i nie znika. Ping caly czas w normie. zauwazylem inne modele postaci u vipow, czy pojawila sie aktualizacja, ktora mogla cos namieszac? restarty nie pomogly. dzieki

Opublikowano

Podpinam się pod temat 
Mam to samo zdarza się że można grać normalnie, a po chwili pojawiają się opóźnienia rozgrywki.
Moim zdaniem jest to z winy serwera, jakieś przeciążenie hosta czy coś 
Pozdrawiam :)

• Właściciel
Opublikowano

W ostatnim czasie były dodawane tylko modele dla VIP'a ale nie wpływają one w żaden sposób na grę, ewentualnie hitboxy ale tutaj raczej nie można brać pod uwagę ze względu na to, że jest to serwer PAINTBALL.

Na samym początku proponuje odpalenie net_graph 3 i porównania wydajności, jeżeli wszystko jest okej szukałbym winy w CFG, choć na pierwszy rzut oka wydaje się że to duże skoki pingu.

Przegrałem całą mapkę osobiście żeby sprawdzić czy problem występuje od strony serwera, wszystko działa płynnie i nie napotkałem takiego problemu, który wskazałeś. Żeby było łatwiej znaleźć błąd, proszę podeślij 

• Od kiedy problem występuje?
  • Zrzut ekranu przy odpalonym net_graph 3 
  • Przywróć domyślny CFG
  • Wprowadź te komendy do cs'a
rate "100000"
cl_updaterate "102"
cl_cmdrate "105"
ex_interp "0"

• Lubię to! 1
  • Dzięki 1
  • Właściciel
Opublikowano

Jeżeli problem nadal będzie występował, proszę zgłosić post. 

• Dzięki 1
  • Właściciel
Opublikowano

Twoje zgłoszenie zostało rozwiązane!

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.