Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzień doberek! 

Wychodzi na to, że wypada się przywitać. Jestem Mikołaj, 28 lat na karku.

Od jakiegoś czasu regularnie grywam na CS 1.6 Classic DD2. W CSa gram od... no myślę, że będzie ok. 16/17 lat, bo grało się już za dzieciaka. Kiedyś grywałem baaardzo dużo, ale człowiek jednak przez ten czas spróbował wielu nowych rzeczy, gier, zajęć itd. Kiedyś mocno wkręcałem się w sieci, na których byłem: to zawsze kończyło się różnymi rolami, od admina, po UB Team, redaktora, moderatora, opiekuna, Junior Admina czy nawet Head Admina jednej z czołowych sieci w swoim najlepszym czasie.

Z zainteresowań mógłbym wymienić kilka rzeczy: anime, mangi, manhwy (koreańskie odpowiedniki japońskich mang), festiwale muzyki EDM (byłem np. na Ultra Europe 2x, czy na AMF). Sportem (głównie piłka nożna - fan Realu Madryt od zawsze praktycznie). Do tego książkami (ostatnio nadrobiłem wreszcie część opowiadań Lovecrafta, polecam).
Dodatkowo lubię pisać sesje RPG w formie PBF, jestem też mistrzem gry.

Miłego dnia :P

• Lubię to! 3
  • KAT 1
  • Uwielbiam 2
  • Donator
Opublikowano

Cześć Mikołaj :peppehey:

Miłej gry życzę i mam nadzieję że w grudniu coś mi pod choinkę podrzucisz :dogosmile: 

• Wrr 1
  • Właściciel
Opublikowano

Cześć 

Opublikowano
4 godziny temu, Rapcore napisał(a):

Mikołaj Mikołaj pałę schowaj 🫠

no dobra :(

• Uwielbiam 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.