Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam propozycje w celu zachęcenia graczy do częstszego grania na serwerze FFA CS 1.6. Mam do rozdania 3 Steamkeye, i poprostu w losowych momentach kiedy będę na serwerze , dla Gracza NS który będzie aktualnie najlepszy na danej mapie z pośród graczy NS dostanie ode mnie SteamKeya z CS 1.6 , Oczywiście gracze którzy latają na haxach nie będą brani pod uwage, konkurs realizuje z własnych środków a myślę , że to może zachęcić graczy do rywalizacji i częstszego bywania na naszym serwerze FFA. Dodam tylko że owy konkurs byłby tylko realizowany dla graczy FFA pozdrawiam, Oczywiście na "@@" mape przed będzie informacja o starcie konkursu, pozdrawiam :)

Opublikowano

Cześć,

Nie wiem czy moje zdanie będzie brane pod uwagę, ale:

Po pierwsze i najważniejsze - super że wychodzisz z inicjatywą i chęcią przekazania swoich "środków" na rzecz spraw serwera.

Po drugie - jeśli chcemy, aby przyczynił się to do wzrostu graczy to uważam, że konkurs powinien być wsadzony w pewne ramy. Losowe przydzielenie w dowolnym momencie daje szansę na to, że klucz dostanie randomowa osoba, która akurat w tym momencie weszła na serwer i nigdy już nie wróci. Chyba nie przełoży się to na wzrost grających osób. Może dodatkowy warunek przy konkursie na TOP3 serwera? Pierwsza osoba NS z najwyższym rankiem w danym miesiącu otrzymuje klucz. Albo rejestracja do konkursu i po jakimś czasie gracz z największą ilością przegranych godzin wygrywa. Coś w tym stylu ¯\_( ͡❛ ͜ʖ ͡❛)_/¯

Po trzecie - mimo dwóch powyższych punktów - obawiam się, że w świetle powolnego "umierania" tej gry - klucz do steam może nie być niczym zachęcającym dla nowych graczy. Mało nowych osób w ogóle zaczyna swoją przygodę z tą grą, a kto ma mieć steama ten już dawno go ma.

Niemniej - spróbować warto.

Pozdro

• Lubię to! 2
Opublikowano

Propozycja, samo wyjście z inicjatywą jak najbardziej na plus, szczegóły dogadamy na priv.

Informacje na temat konkursu będą podane niebawem.

• Dzięki 1
Opublikowano

Twoja propozycja została przyjęta!

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.