Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,
Postaram się krótko, zwięźle i na temat: Proponuje dodanie 2 nowych map i co reset/bądź po 2-3 resetach (kwestia dogadania)

Aktualnie jest tylko Mirage i zauważam, że serwer ma trochę problemy z aktywnością - fakt, faktem potrafi być on pełny, a potrafi momentami stać całymi dniami pusty. (jestem świadomy, że ludzie wychodzą z domu i to też ma wpływ)

Jako nowy Admin chciałbym dobrze, stąd wychodzę z propozycją, aby wyglądało to tak:

Mirage (jako niezmienna mapa)
Anubis (był już wcześniej i z tego co wiadomo to aktywność była nawet dobra)
Ancient (również był i aktywność była dobra)

Wiadomo wtedy z 5vs5#2 zrobi się trochę taki 3MAPS, jednak dalej uważam, że testowo chociażby można by dodać, aby zobaczyć  wpływ na aktywność
Co do map to jest to do dogadania - można robić przed resetem jakieś głosowanie/bądź wgrać po prostu plugin na głosowanie na mapę jak na Losowych Mocach 

Pozdrawiam i życzę miłego dnia

• Lubię to! 2
Opublikowano

Jestem na Tak.

Uważam, że jest to jedno z lepszych rozwiązań na poprawę aktywności na serwerze. Mirage to „polska mapa”, ale niektórym nie uśmiecha się grać cały czas na jednej mapie — ja jestem jedną z tych osób. Wiem, że już wcześniej składałem taką propozycję i sprawdziła się ona w 70%, ponieważ zauważalna była nieco większa aktywność.

Warto spróbować dodać inne mapy na przykład na tydzień lub dwa i analizować, na której mapie aktywność jest mniejsza. Jeśli na mapie Anubis będzie ona niska, można ją podmienić na inną (Inferno/Vertigo). Jeżeli te mapy również się nie sprawdzą, można je ponownie wymienić. Wiem, że to czasochłonne, ale mogłoby uczynić ten serwer bardziej aktywnym.

Miłego dnia!

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Jestem zdecydowanie na tak.
Też uważam, że dorzucenie kilku map i rotacja co jakiś czas może fajnie ożywić serwer i zachęcić graczy do grania.
Propozycja super, myślę że warto spróbować i zobaczyć jak to się sprawdzi w praktyce.

Pozdrawiam!

• Lubię to! 2
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Jestem na nie, od samego początku gdy serwer powstał każdy z tamtejszych opiekunów starał się utrzymać tradycje typowego serwera only Mirage. Moim zdaniem zmiana ta sprawi że starzy jak i stali gracze przestaną grać na serwerze 

• Lubię to! 2
Opublikowano

Cześć,

niestety, ale problem z aktywnością graczy jest obserwowany na wielu serwerach CS 2 we wszystkich trybach. Dokładanie dodatkowych map, które są mało lubiane przez społeczność graczy serwerów jedynie może spowodować jeszcze większy spadek, niż jest obecnie.

5vs5 #4 obecnie jest jedynym serwerem 5vs5, na którym grane są inne mapy i obecnie tak zostanie. Ogólnie rzecz ujmując zmiana serwera z Only Mirage na inne mapy nigdy nie jest dobrze przyjmowana przez stałych bywalców.

• Lubię to! 2
  • Przykro mi 1
Opublikowano

Twoja propozycja została odrzucona!

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.