Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

na wstepie chce powiedziec ze mam zepusty alt wiec bedzie bez znakow -.- 

Chodzi mi o balans klas premium, pierwszy przyklad to porucznik serwer mial byc ograniczony z duzego dmg a jednak taka klasa zostala, 1/5 na x2 dmg? Porucznik bije prawie non stop po 60-70 w cialo gdzie to nie ma sensu wystarczy wejsc na serwer i popatrzec jakie statystyki wykrecaja gracze grajacy nim. Porucznik posiada za duzy dmg,

Co innych klas super premium. Kat? Kat zostal tak zepsuty ze nawet nie zasluguje na miano super premium? Juz lepiej chemik wypada na jego tle. Wypadaloby chociaz dodac podpalenie +int zeby to jakkolwiek wygladalo.

Weteran rozumiem zawsze byl problem z balansem tej klasy, 1/8 magazynek zrozumiale ale chociaz +4dmg do mp5? To jest klasa super premium.

Aktualnie na serwerze albo trzeba zmienic te klasy premium albo zbalanosowac bo jak ktos ma placic zalozmy 7zl na tydzien za klase super premium ktora doslownie ssie to nie ma sensu. Po co klasy takie klasy ktore sa aktulanie nie grywalne.

Pozdrawiam.

• Lubię to! 1
  • Junior Admin
Opublikowano

Odpowiadałem w tej kwestii już na discordzie, nie wymuszajcie zmian na siłe. Co do Kata wypowiedział się Dudnes w temacie dotyczącym klas, który został zamknięty. 
Na ten moment, nie przewidujemy zmian w klasach, sezon się dopiero zaczął i zbieramy informacje. Dziękuję.

• Haha 1
  • Junior Admin
Opublikowano

Twoja propozycja została odrzucona!

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.