Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×
Problem został rozwiązany przez Dudnes, Przejdź do rozwiązania

Discord społeczności COD MOD?  

17 użytkowników zagłosowało

1. 1. Chcesz aby taki serwer powstał?

• Tak
      9
    • Nie
      2
    • Nie mam zdania
      6

Ankieta została zamknięta

Rekomendowane odpowiedzi

• Junior Admin
Opublikowano

image.png.341dabced7034e4375d38cf2b603097b.png

Witajcie drodzy gracze, od jakiegoś czasu za zgodą @ Dudnes  pracuję nad serwerem discord dla społeczności COD MOD.

Chciałbym na nim m.in. rozszerzyć możliwości właścicielom klanu, do tworzenia własnego "forum", mieć lepszy kontakt ze społecznością serwera oraz wysłuchiwać waszych sugestii - zanim zbędnie napiszecie propozycję, która mogłaby już być zamknięta.

Jednak jak wiadomo, społeczność tworzą gracze, dlatego podstawowe pytanie, czy chcielibyście takie dodatkowe źródło kontaktu ze mną, czy też @ Admin COD 301.

Chcę stworzyć miejsce, które będzie nasze i nie będzie tam osób postronnych, proszę o wyrażenie swoich opinii i sugestie, co byście chętnie zobaczyli na takim serwerze.

Temat pozostaje otwarty do końca przyszłego tygodnia, dodatkowo załączam ankietę.

• Lubię to! 2
  • Uwielbiam 1
  • Inwestor
Opublikowano

W moim mniemaniu, nie widzę powodu, by otwierać nowy serwer, skoro istnieje już oficjalny serwer społeczności. Zamiast dzielić graczy, którzy i tak w pierwszej kolejności będą dołączać do głównego serwera discord, warto mimo wszystko skorzystać z już dostępnych zasobów i zaproponować stworzenie dedykowanego kanału czy sekcji - np przez utworzenie specjalnych kanałów tematycznych i nadanie ról związanych z CoDem. Myślę że jakoś da się to zrobić i doświadczone osoby mające większą styczność z Discordem będą wiedzieć o co chodzi. Według mnie to będzie bardziej przejrzyste. Myślę że na pewno, da się to zorganizować w ramach obecnej struktury serwera i będzie to korzystniejsze dla wszystkich graczy. Dodatkowy serwer discord tylko wprowadziłby chaos.

• Junior Admin
Opublikowano
7 minut temu, Kozonowicz :) napisał(a):

W moim mniemaniu, nie widzę powodu, by otwierać nowy serwer, skoro istnieje już oficjalny serwer społeczności. Zamiast dzielić graczy, którzy i tak w pierwszej kolejności będą dołączać do głównego serwera discord, warto mimo wszystko skorzystać z już dostępnych zasobów i zaproponować stworzenie dedykowanego kanału czy sekcji - np przez utworzenie specjalnych kanałów tematycznych i nadanie ról związanych z CoDem. Myślę że jakoś da się to zrobić i doświadczone osoby mające większą styczność z Discordem będą wiedzieć o co chodzi. Według mnie to będzie bardziej przejrzyste. Myślę że na pewno, da się to zorganizować w ramach obecnej struktury serwera i będzie to korzystniejsze dla wszystkich graczy. Dodatkowy serwer discord tylko wprowadziłby chaos.

Na głównym serwerze nie ma na to miejsca, są serwery, które już posiadają odrębny serwer i gracze są zarówno na oficjalnym jak i serwerowym discordzie. Jest to ukłon z naszej strony w stronę graczy, którzy są zaangażowani w rozwój klanów etc. decyzję taką podjęliśmy głównie ze względu na brak miejsca na takie sprawy na serwerze głównym oraz forum. 
Dodatkowo zdajemy sobie sprawę, że nie każdy śledzi forum, a dużo osób w dzisiejszych czasach korzysta z discorda, dlatego będą się pojawiać na nim również changelogi z serwer i będzie tam łatwiej nawiązać kontakt z administracją serwera w razie problemów. 
Tak jak wyżej wspomniałem, są serwery, które mają to wprowadzone i się to sprawdziło, co więcej nie wprowadziło żadnego zamętu. 

• Opiekun CS 1.6 COD 301
Opublikowano

Według mnie taki serwer nie będzie miał minusów, a czy będą plusy wyjdzie w praniu. + może być taki, że stali gracze będą mogli na bieżąco pisać o problemach, które zauważą (jak wiemy nie każdemu chce się zawsze wchodzić na forum szukać czy był dany temat i go opisać ponownie) a także pisać swoje uwagi dotyczące całej reszty na temat serwera i ich graczy. 

• Lubię to! 1
Opublikowano

Zrobcie blokade podglądu gracza po śmierci przeciwnej drużyny żeby nie było tak że beda sobie grac ludzie na dc i sobie podpowiadac lokalizacje wrogow 

• Lubię to! 2
  • Właściciel
  • Rozwiązanie
Opublikowano

Postanowiliśmy poszerzyć obecny main serwer discord, do wieczora zostaną wrzucone kanały publiczne oraz cała reszta. 

Temat informacyjny zostanie wrzucony również w dziale discorda. 

• Uwielbiam 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.