Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Uważam, że bardzo fajnie byłoby zagrać turniej z Losowych Mocy. Tryb ten nie jest popularny, ale ma potencjał. Fajnie by było coś takiego wprowadzić z jakimiś nagrodami. Mam nadzieję, że mój pomysł zostanie zrealizowany.

• Junior Admin
Opublikowano

Na jakiej zasadzie by to miało działać? Sama nazwa mówi, że jest to losowe i do wygranej trzeba mieć szczęście, a nie skilla.

Jeśli by zrobić tak, że drużyny mają w danej rundzie te same moce to w sumie by się skończyło jak zwykłe 5v5, bo jeśli wszyscy mają to samo to na dobrą sprawę podstawa tego trybu nie działa.

Jak może 1v1 jeszcze jakąś rację bytu by miało tak 5v5 raczej nie przejdzie i pod względem czerpania zabawy z tego trybu (bo w turnieju dochodzi o wiele większa chęć wygrania, bo nagrody, a ten tryb zupełnie się do tego nie nadaje, bo jest LOSOWY) jak i imo będzie po prostu problem ze zebraniem wystaraczającej ilości ludzi na więcej niż 2-3 teamy.

Z mojej strony na nie.

• Lubię to! 4
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Twoja propozycja została odrzucona!

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.