Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam, przychodzę z pewną propozycją. Jestem stosunkowo nowy tutaj, więc nie wiem czy to było wałkowane już wcześniej, czy nie, więc warto spróbować. 

Mam na myśli aby dodać na serwer ultimate sounds. To znaczy, dźwięki gdy gracz osiągnie daną ilość zabójstw bez zgona. Na pewno kojarzycie, bo to praktycznie na wszystkich OG serwerach było. Myślę, że tutaj też by to miało rację bytu. Do mnie przynajmniej przemawiał zawsze ten plugin. Dodatkowo prócz klasycznego komunikatu można dodać drobną nagrodę w postaci expa. Nie myślę tutaj o nie wiadomo czym, ale w ramach rozsądku można by to jakoś dostosować. Jeśli by to przeszło, to pomyślałem jeszcze o osobnych osiągnięciach. Przykładowo osiągnij 100 razy multikill x5 albo coś w tym stylu, a w nagrodę mniejsza ilość expa i honoru. Dajcie znać co o tym myślicie. No i też sami rządzący mogą napisać, czy w ogóle warto bo czasami takie pluginy mogą zaśmiecać serwer. Nie wiem, nie znam się. To tylko moja propozycja:)

Edytowane przez KAKAROT_
  • Lubię to! 1
Opublikowano

Fajny inny/dodatkowy/nowy system dla urozmaicenia i docenienia rozgrywki, motywacja do multifragowania, same dźwięki dałyby nutkę z dawnych serwerów 1.6, a misje związane z tym to zawsze dodatkowy honor/exp i cel do wypełnienia w trakcie gry. Do mnie jak najbardziej przemawia Twoja propozycja, ja sam oprócz tego przerobiłbym aktualny system misji na taki żeby zrobić zróżnicowane misje, wykonać misję raz i iść do kolejnej, a nie odbierać X razy taką samą i farmić expa, to też trochę zmieniłoby rozgrywkę i nie opierałoby się wszystko na wbiciu tylko lvla

Opublikowano (edytowane)

Fajny pomysł. Myślę, że dałoby rade wprowadzić to jeszcze przed resetem :)

PS. Można też dodac wyświetlanie rankingu gracza podczas "obserwacji gry" ( lewy dolny rog na czarnym tle) 

Edytowane przez ramzi_
  • Opiekun CS 1.6 COD 301
Opublikowano

Na DD2 dobrze działa, jeśli więcej osób by chciało można wprowadzić. Zaszkodzić nie zaszkodzi 

• Lubię to! 2
  • Junior Admin
Opublikowano

Jeżeli chodzi o same efekty dźwiękowe jesteśmy w stanie je wprowadzić, natomiast ewentualny system premii za multifragowanie - musimy przeanalizować i dostosować odpowiednio.

• Lubię to! 1
  • Dzięki 1
  • Junior Admin
Opublikowano

Twoja propozycja została przyjęta!

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.