Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam przychodzę z propozycją nad przejmowania botów , nie raz spotkałem sie z tym że boty zostały same czy blokują się gdzieś , fajna sprawa by było przejmowanie ich. Są też momenty że bot ma pake wiec ciezko jak kolwiek robić cele z nimi. Więc fajną inicjatywą było by przejmowanie ich tuż po śmierci.

Edytowane przez UZI2T4
Opublikowano

Przejmowanie albo jakas komenda /slay ( ilość graczy musi wybrac danego bota aby go zabic) 
Ewentualnie dac "możliwość" slay kilku graczom którzy są aktywni na serwerze.( Oczywiście tylko ta funkcja w pełni sprawna na bocie ) Możliwości jest dużo. 

• Lubię to! 1
Opublikowano

Fajny pomysł bardzo , ale wydaje mi się że przejmowanie botów było by bardziej ciekawe , po śmierci można od razu zacząć rozgrywkę botem . Byłem kiedyś na takim serwerze pod którym przejmowanie bota można była zacząć komendą /przejmij albo po prostu naciskając przycisk N , także ciekawa sprawa. Na pewno by to zaciekawiło wszystkich graczy i by chętniej się grało!

• Lubię to! 1
Opublikowano

Jestem na Nie to jest cod mod a nie FFA. Wleciał bym weteranem szybko na wysokim lvlu w team przeciwnika wybił kilku a następnie przejął bym bota i wybił reszte drużyny xd Gdy wszyscy gracze zginą, wówczas boty automatycznie również umierają i niech tak pozostanie.

• Lubię to! 3
  • Haha 1
Opublikowano
50 minut temu, Rudy TBTT napisał(a):

Jestem na Nie to jest cod mod a nie FFA. Wleciał bym weteranem szybko na wysokim lvlu w team przeciwnika wybił kilku a następnie przejął bym bota i wybił reszte drużyny xd Gdy wszyscy gracze zginą, wówczas boty automatycznie również umierają i niech tak pozostanie.

Wolałbym aby gracz mógł decydować o takim slay, często się zdarza,że jednak boty nie padają jak same są albo bot ma pake i sobie stoi na drabinie 🤣 rozwiązań jest trochę mam nadzieję,że coś zostanie zmienione niżeli zamiecione pod dywan bo jednak problem z tymi "profesjonalistami" jest 😅

Opublikowano

Przejmowanie botów odpada, bedzie pogrom, gdy gracz z wysokim lvlem takiego przejmie. 

Za to opcja z zabijaniem botów komendą/głosowaniem jest spoko. 

• Lubię to! 1
  • Junior Admin
Opublikowano

Była opcja przejmowania botów na samym początku, szybko z niej zrezygnowaliśmy. 
Na codzie nie ma to sensu.

• Lubię to! 1
  • Junior Admin
Opublikowano

Twoja propozycja została odrzucona!

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.