Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×
Zefr

Propozycja - możliwość kilku wiadomości pod rząd po śmierci

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ponownie

Jak dobrze wiecie na serwerze obowiązuje zasada 5 sekund na "info" po śmierci na czacie czy też poprzez mikrofon. W dzisiejszej propozycji, chciałbym skupić się na tej pierwszej z wymienionych przeze mnie możliwości jaką jest informacja na czacie tekstowym. Aktualnie po napisaniu jednego zdania każde kolejne nie zostaje zaliczone jako pośmiertna informacja dla żyjących kolegów a jako zwykła wiadomość na czacie. Proponuje więc aby dodać możliwość "stackowania" się wiadomości, czyli - w ciągu 5 sekund każde zdanie, znak itp. jest kwalifikowane jako informacja dla graczy żyjących. 

Jak jest teraz:

- Umieram na longu, daje info, że tylko 1 gracz znajduje się w piasku, wcisnąłem enter i w tym samym czasie wychyla 3 jego kolegów. Nie mam możliwości doinformowania drużyny o zaistniałej sytuacji.

Jak może być:

- Umieram na longu, daje info, że tylko 1 gracz znajduje się w piasku, wcisnąłem enter i w tym samym czasie wychyla 3 jego kolegów, więc dopisuję na szybko cyferkę 3 pod poprzednią wiadomością dając tym samym dokładniejsze informacje dla drużyny.

Pewnie znajdą się też tacy, co nie patrzą na info pisemne czy też narzekający, iż propozycja bez sensu bo info na tym serwerze to nie ma.

Pozdrawiam

• Junior Admin
Opublikowano

Witam.

Ogólnie rozgrywka wygląda tak, że garstka graczy respektuje coś takiego, jak info na serwerze.

Od zawsze w grze trzymaliśmy się zasady 5 sekund i  myślę, że gracz dostający info o treści "1 długa" zdaje sobie sprawę, że może być tam więcej oponentów.

Jak na moje wystarczy dobra analiza gry i spokojnie te 5 sekund wystarczy, dodatkowo specjalnie u nas komunikat jest wysyłany podwójnie, aby był widoczny.

• Junior Admin
Opublikowano

Twoja propozycja została odrzucona!

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.