Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam!

Mam pewne propozycję co można dodać na serwer 

Propozycja nr.1 - Żeby wyświetlał się nam ranking danego gracza gdy zginiemy i podglądamy go po śmierci. Po prostu niech będzie widoczne dla innych który gracz jest aktualnie w rankingu na serwerze.

Propozycja nr.2 - Dodanie serii zabójstw czyli multikilla,killing spree,unstoppable itp.,po kilku zabójstwach bez zginięcia plugin w języku polskim lub angielskim będzie wyświetlał napis oraz głosową serię zabójstw na serwerze w zależności od ilości zabójstw bez śmierci;)

Myślę,że reszcie graczy też spodobały by się te propozycje,pozdrawiam;)

Jeestem za przecież HUD jeśli ktoś nie lubi można włączyć/wyłączyć podczas gry więc jedna linijka więcej nie poinna robić jakieś kolosalnej rózżnicy , co do 2 pomysłu jestem za fajnny dodatek do FFA i myślę , każdy kto grał czy gra  w CS 1.6 cały czas próbuje osiagnać maxymalny KIL STRAKE !!! , a po to żęby wszyscy na serwerze usłyszeli jego Nick i MONSTER KILL!!!! oczywiscie chyba te dzwięki też można on/off  podczas gry więc komu  nie pasuje ma 2 ocje 

Edytowane przez donq
  • Lubię to! 1
Opublikowano

Twoja propozycja została odrzucona!

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.