Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż paracord (★) | Marmurkowy gradient (FN) ×
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy (★) | Tygrysi kieł (FN) ×
Gość

Brudnopis - Colette.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pytanie 1:

Co zabierasz ze sobą na plażę?

1. Ręcznik

2. Krem do opalania

3. Strój kąpielowy

4. Okulary przeciwsłoneczne 

5. Parasol plażowy 

Pytanie 2:

Co robimy przed snem?

1. Myjemy zęby

2. Zakładamy piżamę 

3. Oglądamy telewizję 

4. Czytamy książkę 

5. Ustawiamy budzik 

Pytanie 3:

Z czym kojarzy się Włochy?

1. Pizza 

2. Makarony 

3. Rzym / Koloseum 

4. Moda

5. Vespa 

Opublikowano

Pytanie 1:

Co można znaleźć w damskiej torebce?

1. Telefon

2. Klucze

3. Portfel

4. Pomadka

5. Chusteczki

Pytanie 2:

Czego ludzie boją się najbardziej?

1. Pajęczyn/pająków

2. Ciemności

3. Utraty bliskich

4. Wysokości

5. Dentysty

Pytanie 3:

Z czym kojarzy się lato?

1. Wakacje

2. Słońce

3. Plaża

4. Lody

5. Urlop

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Colette: Cześć Ernest! Albo raczej – Wr3dnyy, bo to pod tym nickiem znasz się z forum, gdzie jesteś jednym z moderatorów. Bardzo się cieszę, że znalazłeś chwilę, żeby porozmawiać – wiem, że przy pracy, rodzinie i obowiązkach moderatorskich to nie zawsze takie proste.

Masz 27 lat, jesteś z Koszalina, prywatnie mąż i tata – i to już wystarczy, żeby mieć co robić na co dzień. A mimo to od dłuższego czasu pełnisz rolę kogoś, kto dba o porządek, atmosferę i spokój w społeczności online, która – nie oszukujmy się – potrafi być wymagająca.

Dziś chciałbym trochę Cię odczarować – dowiedzieć się, kim jesteś poza ekranem, co Cię kręci, co Cię drażni i co sprawia, że w ogóle chce Ci się to wszystko robić. Nie tylko jako moderator Wr3dnyy, ale po prostu – jako Ernest. Gotowy? Zaczniemy klasycznie:

Pamiętasz jeszcze moment, kiedy pierwszy raz trafiłeś na to forum?
Co Cię wtedy przyciągnęło? Przyszedłeś jako „czytelnik z ukrycia” czy od razu włączyłeś się w dyskusje? 

Wr3dnyy: Cześć, również dziękuje za poświęcony czas myślę, że patrząc na to jaki mam staż na forum oraz jaką funkcję pełnie, warto dać się poznać użytkownikom z innej strony. Oczywiście jak najbardziej wyrażam zgodę na jak największą ilość prywaty, nie mam nic do ukrycia, jestem tu dla graczy.

Teraz odpowiadając na Twoje pytania, bo widzę, że trochę informacji na mój temat już zebrałeś dlatego nie będę ich powielał.

Doskonale pamiętam moment, w którym zarejestrowałem się na forum.. trafiłem tu zupełnym przypadkiem, po latach odpaliłem Counter-Strike 1.6 i znalazłem COD'a. Zacząłem na nim grać pod nickiem krayN, po czasie stwierdziłem, że warto spróbować swoich sił na stanowisku admina, bo mimo wszystko doświadczenie mam, więc dlaczego nie? 

I tak się stało w dniu swoich 26 urodzin tj. 8 sierpnia 2024, złożyłem podanie na admina, które po 2 dniach zostało przyjęte. Jednak ja jestem typem człowieka, który zawsze idzie głębiej w tą społeczność, adminowanie było fajnie jednak z czasem czułem wypalenie - nie wiem dlaczego, bo to nie było wypalenie grą, a serwerem. 4 września 2024 złożyłem podanie na opiekuna DD2, nie mając kompletnie styczności ze społecznością tego serwera - stwierdziłem, skoro rekrutacja jest otwarta to czemu nie spróbować.. znam się na tym, a w wymaganiach aktywność nie jest wcale tak istotna. Jak to ja, rozpisałem się trochę w podaniu i po jakimś czasie Dudnes postanowił dać mi szansę za co mu serdecznie dziękuje, bo uwierzył w szaraczka, który dopiero raczkował w tym community. Od tamtego czasu jakoś się to kręciło, później objąłem stanowisko opiekuna 4Fun na własne życzenie. Nawet przez pewien czas rozważałem odejście od 1.6, ale mimo wszystko serduszko nie pozwoliło.

Colette: A potem zostałeś moderatorem. Jak do tego doszło?

Wr3dnyy: Sam się zgłosiłeś, ktoś Cię wypatrzył, czy może zostałeś w to wciągnięty nieświadomie?

W czasach jak byłem opiekunem DD2 i 4Fun, podjąłem decyzję o spróbowaniu swoich sił w moderacji, to zawsze był mój konik na tego typu forach, od zawsze gdzieś tam działałem w tych sferach na różnych projektach. Naskrobałem jak zawsze dosyć pokaźne podanie i tak naprawdę nie liczyłem, że dostanę szansę, bo mimo wszystko zawsze byłem takim dobrym wujkiem niewidocznym, ale aktywnym. Ku mojemu zaskoczeniu dostałem się wtedy razem z Lankiem i MR.DAFFIM, na początku nie błyszczałem aktywnością.. jednak mimo wszystko starałem się pomagać i monitorować. Wytrwale spełniając się w roli moderatora i opiekuna doszedłem do etapu, że jestem Opiekunem całej strefy CS 1.6 oraz Moderatorem, czasami jest to męczące, ale sprawia mi to frajdę od zawsze lubiłem to robić, dlatego tu jestem.

Colette: Masz 27 lat, rodzinę, pracę – czyli życie jak najbardziej realne. Jak godzisz to wszystko z życiem on-line, gdzie jednak dbasz o forum, a przy okazji zajmujesz się serwerami CS 1.6? 

Wr3dnyy: Właśnie moje życie prywatne na ten moment układa się tak, że na spokojnie jestem w stanie pogodzić pracę, rodzine i funkcje na sieci, nie jest też tak, że wiecznie siedzę przy komputerze - bo fakty są takie, że to moja narzeczona (a wkrótce żona) korzysta więcej z laptopa. Jednak mimo wszystko mam czas we wszystkim się spełniać tak jakbym chciał.

Powiedz szczerze – czy Twoja żona wie, że jesteś personą on-line? I co o tym myśli?

Wspiera Cię, śmieje się z tego, czy raczej pyta: „Ile jeszcze będziesz patrzył w ten telefon?” 

Moja narzeczona, ma czasami momenty w których strzela fochy jednak poznaliśmy się w sieci i sama lubi pograć w różne gry, więc gdzieś tam rozumie, że lubię to robić sprawia mi to przyjemnośc i pozwala oczyścić umysł. Ostatni raz się śmiała jak robiłem rs-y na serwery i poszedłem z laptopem na tzw. tron.

Mówisz w sieci jako Wr3dnyy. Skąd ten nick? Jest w tym jakaś historia, czy po prostu chciałeś brzmieć... groźnie? 

Historia mojego nicku sięga czasów jak grałem ze znajomymi w Metina na prywatnych serwerach, koleżanka zrobiła sobie nick Wr3dnaa i tak zostałem Wr3dnyy, nic w tym szczególnego nie ma.. chociaż w tamtych czasach byłem dosyć wredny i opryskliwy dla obych.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

FUCK(4).png.82d4ee0499596601bc9612142b69ae25.png

Witajcie Katy! :katt:

Przed Wami kolejna odsłona fu*k Marry & Kill

W dzisiejszej edycji udział weźmie nasz Redaktor — @  Colette.

Seria nie ma na celu nikogo obrazić, jest tworzona wyłącznie w celach humorystycznych! 

Projektbeznazwy(9).png.67910cb148ae2f921d26f860ac8c44c2.png

image.png  — @ twinkowy rizz , no cóż, kocie uszy są hot.

image.webp — @ FUTUBA. , bo ma screeny na każdego. :|

image.webp  — @ Labele , może gdybyś odpisać na DC...

@ Lanek  | @ Irytująca | @ Wr3dnyy

image.png — @ Lanek , lepsze to niż kill. No i hotówa z charakteru.

image.webp — @ Wr3dnyy , zbyt super jesteś, aby nie brać Cię za żonę.

image.webp  — @ Irytująca , wybacz, Miśka, ale nigdy się nie dowiem, czy rower ukradniesz mi czy dla mnie.

@  moordeks  | @ Tekki | @ thewoo

image.png — @ thewoo , kto by nie chciał najlepszego admina 1.6 dla siebie choć raz.

image.webp — @ Tekki , raczej byśmy się dogadali. No i chyba nikt mnie tak nie potrafi wkurzyć jak Ty. 

image.webp  — @  moordeks , za to, że trzeba było w redaktorach za Ciebie zapierniczać. Po prostu dostaniesz dłuższy urlop.

@ Kacper  | @ Dudnes  | @ BlaDy*

image.png  — @ BlaDy* , bez powodu, takie losowanie się trafiło, wybacz. :<

image.webp — @ Dudnes , potem myk, szybki rozwód i kawałek Jego majątku dla mnie.

image.webp  — @ Kacper , tak, tak, ja Ciebie też. :jasperfak:

@ FIHU  | @  kolin  | @ Axis

image.png  — @ Axis , już lepszy On niż Kolin. XD

image.webp — @ FIHU , Słońce, połowa wygranej z konkursu dla mnie.

image.webp  — @  kolin , za każde przekręcenie mojego nicku. Oraz za to, że nie słuchasz u@ na dd2.

Widzimy się w kolejnej odsłonie! :UmPikaOla: