Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bry.

Proponuję wyrzucenie z puli mapę "de_cache".

Uzasadnienie:

Mapa powoduje często crash serwera, problemy z dźwiękiem, itd. Nigdy więcej jak 3 rund nie ugralem na tej mapie. Proszę sprawić logi z serwera jak to wygląda i zakladam, że wszyscy się ze mną zgodzą.

Opublikowano

Osobiście nie miałem na cache'u żadnych problemów technicznych. Nie wiem jak to wygląda w środku dnia, ale wieczorami przez ostatnie 2 tygodnie cache'a widziałem może 1 raz, więc jestem za tym, żeby wymienić go na jakąś inną mapę, która zainteresuje graczy.

• Lubię to! 1
Opublikowano

Rownież nigdy nie miałem problemów na cache. Natomiast tak, zdarza się że pół serwera wywala przy pierwszej rundzie. Ale to nie crash, ludzi wywala ale server chodzi (nie wywala wszystkich - nie wiem od czego to zależy).

O ile logi nie wykażą jakiś poważnych problemów, to nie usuwał bym cache.

• Lubię to! 1
Opublikowano

Mnie osobiście wywala za każdym razem jak jest ta mapa. Czasami nawet po dwa, trzy razy. Ogólnie mapa jest fajna, ja bym się skłaniała raczej ku naprawieniu tego problemu zamiast wywalać mapę. 

• Admin CS2 LOSOWE MOCE
Opublikowano

Tak jak poprzednicy - brak problemów technicznych, poza oczywiście "użytkownik niezalogowany" przy pierwszym wejściu. Jestem za zostawieniem. 

Opublikowano

Problemów z dźwiękiem nigdy na cache nie miałem, a co do crashy to chyba chodzi koledze o "uzytkownik niezalogowany" gdzie faktycznie jest to irytujące ale mimo to cache bym zostawił lub zamienił na odnowioną wersję tej mapy.

Opublikowano

Bardzo często gram tą mapę na serwerze i ją bardzo lubię,

mimo, że  denerwuje mnie wyrzucanie graczy w 1 rundzie z powodem

"uzytkownik niezalogowany" .

Jestem za tym żeby ją naprawić 

Opublikowano (edytowane)

Jakieś półtora tygodnia temu, po wyborze mapy cache wywaliło wszystkich graczy, a serwer przełączył sam na mirage.

Ponadto raz (osobiście mojej osobie) przytrafiło sie, że po wczytaniu mapy mnie nie wyrzuciło, ale zbudował sie dzwiek i radar. Problem z dźwiękiem był taki, ze doszedł pogłos w stylu przebywania w studni. Inni gracze również narzekali.

Co do niezalogowanego użytkownika u mnie zdarzalo sie przy pierwszym wejsciu na serwer dosc czesto niezaleznie od mapy. Lecz prywatnie znalazlem rozwiazanie, ktore dziala u mnie - wiec nie wiem czy jest uniwersalne. Łącze sie za każdym razem z serwer poprzez console i "Connect <IP>". Nigdy nie zdarzyl mi sie problem, od kiedy to stosuje.

Generalnie też wolałbym poprawić temat mapy niż wyrzucać. Ale moze to jakiś problem z "platforma"? Jesli łatwo można naprawić mape, wymienić na inny model mapy aby to śmigało bez problemu - jestem bardzo na tak. Na chwilę obecną przy ok. 50h na serwerze mapa była próbowana 3 razy i ani razu nie została dograna.

Edytowane przez JeDi
literówki
Opublikowano

Ostatnio dawno nie grałem cache, ale jedyny problem jaki mam z tą mapą to wyrzucenie na początku gry, uważam że mapa powinna zostać, problemów z dźwiękiem i innych nie miałem więc się nie wypowiem, ale jak dla mnie wyrzucenie na początku gry to nie problem można to na pewno jakoś naprawić.

• 1 miesiąc temu...
  • Junior Admin
Opublikowano

Cache jest zbyt chętnie graną mapą aby ją wywalić mimo, że są z nią lekkie problemy.

Będziemy się starać naprawić te problemy zamiast wyrzucić mapę.

• Lubię to! 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.