Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Właściciel
Opublikowano

Wymagania:

• Ukończone 16 lat.
  • Działający i sprawny mikrofon.
  • Minimum 5 godzin przegranych na serwerze. (mile widziane)
  • Znajomość regulaminu serwera oraz regulaminu admina.
  • Kultura, dojrzałość, umiejętność pracy w zespole.
  • Wysoka aktywność na forum i serwerze.
  • Korzystanie z serwisu Discord.
  • Brak jakichkolwiek blokad VAC.

Obowiązki:

• Pilnowanie porządku na serwerze.
  • Rozpisywanie dem w przypadku odwołań.
  • Karanie graczy za nieprzestrzeganie regulaminu.
  • Odwiedzanie forum minimum raz na 2 dni, śledzenie aktywności serwera.

Dodatkowe informacje:

• Jeżeli nie spełniasz wymagań, nie składaj podania!
  • Admin posiada rezerwacje slota.
  • Admin otrzymuje darmowego VIP'a.
  • Admin jest zwolniony ze składek comiesięcznych.
  • Właściciel / Opiekun powinien rozpatrzeć Twoje podanie do 7 dni.
  • Jeżeli Twoje podanie zostało odrzucone, następne możesz złożyć dopiero po 7 dniach.
  • Czas na zgłoszenie się po odbiór rangi i uprawnień na serwerze wynosi 2 dni.
  • Wymagania/Wzór mogą się zmienić w każdej chwili.
  • Po otrzymaniu rangi admina, w ciągu pierwszych 7 dni nie można brać urlopu.
  • Pamiętaj, że nawet jeśli spełniasz wymagania, Twoje podanie może zostać odrzucone.

Wzór:

Nick:
Imię:
Jakie jest Twoje doświadczenie?:
Staż na serwerze:
Dlaczego chcesz zostać administratorem?:
Kontakt:
Mutacja głosu (TAK/NIE):
Skala znajomości obsługi admina (1/8): 
Znajomość regulaminu serwera oraz regulaminu administratora (TAK/NIE):

Skala znajomości obsługi Admina:

Spoiler
1. Nigdy nie byłem(am) adminem.
2. Nigdy nie byłem(am) adminem, zapoznałem(am) się z podstawowymi komendami i je rozumiem.
3. Miałem(am) admina, mam problemy z komendami lub ich nie pamiętam.
4. Miałem(am) admina, posługuję się podstawowymi komendami.
5. Wielokrotnie miałem(am) admina, znam komendy i potrafię obsługiwać amxmodmenu
6. Wielokrotnie miałem(am) admina, komendy i amxmodmenu nie mają przede mną tajemnic. Znam regulamin, taryfikator i obowiązki, które respektuję. Rozpoznaję i banuje osoby używające wspomagaczy, ale zdarzają mi się pomyłki.
7. Wielokrotnie miałem(am) admina, tworzyłem(am) lub pomagałem(am) tworzyć serwer. Komendy i amxmodmenu nie mają przede mną tajemnic. Znam regulamin, taryfikator i obowiązki, które respektuję. W ocenie graczy mylę się bardzo rzadko lub nigdy. Zawsze reaguję na zgłoszenia, a odpowiedzialność i sumienność to moje imiona.
8. Wielokrotnie miałem(am) admina i własne serwery, komendy i amxmodmenu nie mają przede mną tajemnic. Orientuję się w działaniu i edycji pluginów. Zawsze rozpoznaję osoby używające wspomagaczy, nigdy się nie mylę, moja skuteczność to 100%. Znam regulamin, taryfikator i obowiązki, które respektuję. Zawsze reaguję na zgłoszenia, a odpowiedzialność i sumienność to moje imiona.

• Lubię to! 1
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Nick: Szafi
Imię: Andrzej 
Link do profilu Steam oraz SteamID: 76561198874021510
Jakie jest Twoje doświadczenie?: Nie ma dużego doświadczenia, ale jakieś jest. Dawno nie grałem w nic. Ale da relaksu zacząłem grać w cs 1.6 i nie ma nic bardziej denerwującego jak grasz sobie i nagle jest jeden taki co staty wynoszą 70 do 0 , idziesz na specta a jemu broń lata jak by miał delirke. Gram na tym serwerze i chce żeby była to uczciwa gra , a nie że każdy zaraz opuszcza serwer bo trafi się taki jeden co nie potrafi uszanować uczciwej gry, a ponieważ gram dość często na tym serwerze i jeszcze ani razu nie było tam nikogo kto mógłby się tym zająć i zwykli gracze muszą się męczyć lub opuszczają serwer. Dlatego więc potrzebny jest admin by mógł powstać tak w końcu jakiś porządek. Jeśli nie zostanę wybrany to chociaż proszę o to żeby ktoś tam od czasu do czasu wszedł i zobaczył co się tam dzieję.
Staż na serwerze:
Dlaczego chcesz zostać administratorem?: Tak jak napisane wyżej, by można było zagrać z przyjemnością i uczciwością. Oraz by zapewnić radość gry innym graczom, a nie urzekanie się z kimś kto ciągle czituje bądź wyzywa .
Kontakt: Forum, Whatsapp, discord 
Mutacja głosu (TAK/NIE): tak
Skala znajomości obsługi admina (1/8): 4
Znajomość regulaminu serwera oraz regulaminu administratora (TAK/NIE): Tak
Wr3dnyy  

Zmień widoczność biblioteki gier na steam na publiczną - 24h

Wr3dnyy  

Podanie odrzucone, nie zmieniłeś widoczności biblioteki, przez co nie mogę zweryfikować czy posiadasz grę na steamie.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Temat został przeniesiony do archiwum!

Od ostatniego wpisu minęło co najmniej 14 dni.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

• Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.