Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: _BoSSk!_

Nick admina banującego:latte
link do amxbans:
http://bany.katujemy.eu/ban_list.php?bid=32694

Data/Mapa: dd2
IP/SteamID: VALVE_2:0:1177419651
Serwer (mod): only dd2
Opis sytuacji:Gram sobie i dostałem bana. Tyle razy grałem przy latte i nic a teraz nagle mam bana, już widzę poziom adminów na dd2 i jak nie umieją rozpoznać czity to niech nie piszą podań. Dostałem już ss i nic nie miałem a co bo strzele 2 hs pod rząd to cziter no świetnie gratulacje. Chciałbym żeby latte powiedział na jakiej podstawie dał mi bana! A i nie jestem głupi miałem tu admina i mam posade grafika dlatego nie ryzykował bym z tego forum, ponadto chcę kupić steam i być tu adminem na serwie więc nie opłaca mi się czitować. Bardzo proszę o odbanowanie i wyjaśnienie bana !  @edit  Jeszcze coś nikt na mnie nie złożył skargi jako na czitera i nie ma żadnego demka więc ...
Wycinek z konsoli:

[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] You have been banned from this Server!
[AMXBans] You can complain about your ban @ www.Katujemy.eu
[AMXBans] Reason: 'Cheater'
[AMXBans] Duration: 'permanently'
[AMXBans] Your SteamID: 'VALVE_2:0:1177419651'
[AMXBans] Your IP: '46.113.178.180'
[AMXBans] =======================================

Opublikowano

Oj nie przesadzaj, znam go trochę i wiem, że chłopak zna się na rzeczy. On na pewnie się nie pomylił, więc poczekaj na jego wypowiedź.

PS. Zdziwiłbyś się jakie on ma doświadczenie :D

Opublikowano

http://www44.zippyshare.com/v/hizUWLPp/file.html

04:15 ab

05:46 smieszny ab

05:55 a to jest najlepsze :D

specjalnie poprosilem jonatana zeby zerknal swoim okiem, bo on wzgledem ogladania dem, lapaniu haxow ma duzo wieksze doswiadczenie ode mnie, ponadto gra 2 lata dluzej

ja mialem podejrzenia pewne, a on zaczal sie smiac po pierwszym fragu i chyba widac dlaczego..

na zla siec trafiles

rozpiska jest gtx

• Lubię to! 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.