Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Twój nick:
    dzyzz1o
  • SteamID:
    76561198361936519
  • Serwer:
    ONLY DD2
  • Nick admina banującego:
    Kacperek
  • Data:
    12.05.2025
  • Mapa:
    de_dust2
  • Link do POV'a:
  • Opis sytuacji:
    Odwołanie od bana – przeprosiny
    Cześć
    Chciałbym serdecznie przeprosić za moje zachowanie na serwerze. Szczególne przeprosiny kieruję do admina Kacperka – wiem, że moje słowa były niestosowne i niepotrzebnie obraźliwe. Byłem wtedy pod wpływem alkoholu, co oczywiście nie jest żadnym usprawiedliwieniem, ale daje pewien kontekst, dlaczego zachowałem się tak, jak się zachowałem.
    Z perspektywy czasu bardzo żałuję tego, co powiedziałem i jak się zachowałem. Obiecuję, że taka sytuacja już się nigdy nie powtórzy. Nigdy więcej nie powiem złego słowa na żadnego admina – zwłaszcza na Kacperka. Szanuję pracę administracji i wiem, że bez niej serwer nie mógłby funkcjonować.
    Proszę o drugą szansę i ewentualne rozpatrzenie możliwości cofnięcia bana. Bardzo zależy mi na powrocie do gry na Katujemy.eu.
    Z poważaniem
    dyzio
  • Haha 1
  • Uwielbiam 2
Opublikowano (edytowane)

Dla mnie ban słuszny , z tego powodu że zachowujesz się jak typowy "patus z pod bloku" , siejesz taką patologie na serwerze po drugie :

Ludzie co wchodzą na serwer z innych kul miast wyzywasz ich rasistowsko nie umiesz się ogarnąć , wyzywasz notorycznie ludzi od "cweli" "ku**y" czym ty imponujesz ? dostałeś 7x ban za obrazę na innym forum już to podchodziło pod szkode serwera np: by gracze się bardziej wchodizli na serwer  i wykupywali im dogodne vipy + svipy  , a taki twój przykład wchodzenia na serwer pod wpływem uj wie czego to naprawdę żenada bo siejesz taką patologie że ludziom się odechciewa grać dostawałem dużo zgłoszeń na ciebie , wiele razy mnie prowokowałeś zaciskałem język i mówiłem dobra jeszcze jeden , ale twoje "sory admin ku**a" " sory admin już nie będę" to wiesz paradę to możesz sobie na dc robić z kolegami.

Nie szanujesz żadnych adminów wyzywasz i robisz z nich pośmiewisko tak samo z  serwera również  z nowych graczy co wchodzą i chcą postrzelać z nami. 

Dla mnie to jest wielka żenada co ty człowieku sobą reprezetujesz. @ Dudnes  @ Wr3dnyy  zadecydujcie bo tracicie sloty bo gracze odchodzą raz dwa.

A delikwenta takie przeprosiny to podziękuje ! tyle z mojej strony ;) 

image.thumb.jpeg.4bc960c5e13cc13c3aa176397c71b7bc.jpeg

Edytowane przez Kacper.
  • Lubię to! 2
  • Junior Admin
Opublikowano

Witam.

Analizując historię banów oraz logi serwera i wiedząc, że jednak potrafisz się zachowywać przyzwoicie (bo nigdy nie było z tym problemu w mojej obecności) dam Ci ostatnią szansę, jeżeli teraz podpadniesz któremuś adminowi, ma pełne prawo zbanować Cię na minimum tydzień.

Już nie raz wspominałem, że ja wam nie bronię bluźnić, bo wiem ile lat ma ta gra oraz jaka społeczność w nią gra. 
Natomiast jeżdżenie sobie od szm*t, kur*w itp. w grze, w którą w większości grają ludzie 25+ jest śmieszne - są sytuacje, w których niewiele wam brakuje do dojrzewających nastolatków, którzy pod wpływem rosnącego teścia muszą się wyżyć.

Chciałbym, aby to była ostatnia taka sytuacja i nie życzę sobie podobnego zachowania na serwerze.

Dodatkowo  @  Kacper.  nie chciałbym widzieć powodów "Prowokowanie admina", wystarczy "Prowokacje", "Prowokowanie graczy" - nie ma co się wywyższać, że się posiada flagi bo czy prowokuje admina czy gracza taryfikator jest taki sam.

To tyle z mojej strony.

@ UNBAN™ CS 1.6 możecie dać ub, kolejne odwołania w razie bana od razu do pieca. Pozdrawiam.

• Lubię to! 1
  • Dzięki 1
  • Wow 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.