Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Nick podejrzanego:
    SzczerBatek
  • SteamID podejrzanego:
    STEAM_0 : 0 : 86336828
  • Serwer:
    COD 301 LVL
  • Data:
    09.05.2025
  • Godzina:
    21:43
  • Mapa:
    de_westwood_mtk
  • Rodzaj cheata:
    Celownik do AWP
  • Dowody:

https://tv.katujemy.eu/CS1.6/9/dema/hltv-2505092143-de_westwood_mtk.dem.zip
    04:37
    04:50-05:10
    05:55
    06:08
    07:43-07:50
    08:45-08:55
    09:05
    10:55 ( dach )
    11:16
    12:00
    Dalej nie chce mi się pisać czasów bo tyle wystarczy.
    Krótko mówiąc, mapę wcześniej do wstawionego POVa od Wrednego działo się oj działo. Nie chcę mi się nawet wchodzić w polemikę na chłopka który magiczne za dotknięciem magicznej różdżki zaczął na milimetry quick scopować z końca mapy.Nie gram z tobą pierwszy raz i znam twoje możliwości "strzeleckie" a głodne kawałki o zerowaniu... albo nie będę się wypowiadał. Każdy oglądający te czasówki od razu zobaczy co jest na rzeczy.Skoro w tamtym temacie został ukryty mój post to napiszę osobne zgłoszenie, chociaż nie wiem dlaczego można było spokojnie podpiąć drugie demko od razu.
    Pomijam już fakt, że ban został nadany na mapie eldorado na której zostało zrobione 10 killi na krzyż a nie mapę wcześniej gdzie było ich ponad 60 ( chyba ). Ale skoro UB się nadaje tylko dlatego, że admin napisał,że czysto to zmarnowałem chwilę swojego cennego czasu.
    Więc słowem podsumowania całości - QuickScope'y z końca mapy z praktycznie 100% celnością, bez korekt przy strzałach bo w sumie po co skoro celownik jest idealnie na modelu (zawsze). Jeśli to Ty trenowałeś markeloff'a do finałów ESWC w 2010 roku to przepraszam za zniewagę bo widać, że przeskakujesz legendy.

• Moderator
Opublikowano

Rzeczywiście, to demko różni się o wiele większą precyzją noscope, niż pov ze wcześniejszego bana.

4:37 b+/-

4:54-5:10 sus

6:44 w ruchu?

6:46 daleko od głowy

08:45-0:8:55 - dziwne te quickscopy

11:14 mistrz noscope

Na podstawie tej rozpiski zostaje nałożony ban, jeżeli gracz się odwoła, rozpiskę zweryfikuje inny UBT.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.