Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×
Problem został rozwiązany przez Wr3dnyy, Przejdź do rozwiązania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Serdecznie wszystkich obecnych na forum , od jakiegos czasu gram na COD 301 , myślę ,ze wiekszosc stałych bywalców mnie zna , jak dobrze wiecie składałem podanie na admin lecz zostało odrzucone z powodu vaca w cs:go sprzed bodajże 7lat . ale nie o tym , temat dotyczy gracza o nicku PunKcik , z tego co wiem miał on juz kiedys admina ,ale niestety jakis czas temu został mu odebrany , każdy z nas miewał gorszy dzień i pewnie w tym przypadku i  tak było ,kolega miał ten wlasnie dzien ,ktos złozył skarge i niestety admin został mu odebrany , a wiec do brzegu , pisze ten post tylko po to aby na serwerze był ład i porządek , punkcik co by nie mówic na serwerze jest praktycznie nonstop , reszty adminów niestety często nie widuje , sporadycznie wbijają , także moja prośba do opiekuna jak i własciciela serwera o przywrócenie admina punkcikowi ,kazdemu należy się szansa a i wyjdzie to na dobre serwerowi jak i wpłynie na pozytywną atmosferę na serwerze . Dziekuje bardzo wszystkim którzy podpiszą się pod tym postem i zgodzą się z moją opinią ! :) Pozdrawiam DaleV ! 

• Haha 8
Opublikowano

Przecież punkcik jak mial admina to siedzial na spectatorze, nabijal godziny i nie reagował jak sie pisało U@ i duzo osob bylo tego swiadkiem. Pewnie jeszcze inne rzeczy by sie znalazły. No sorry ale po co admin który nic nie robi, nie sprawdził się jako admin i tyle

• Uwielbiam 1
Opublikowano
Teraz, kochamcie napisał(a):

Przecież punkcik jak mial admina to siedzial na spectatorze, nabijal godziny i nie reagował jak sie pisało U@ i duzo osob bylo tego swiadkiem. Pewnie jeszcze inne rzeczy by sie znalazły. No sorry ale po co admin który nic nie robi, nie sprawdził się jako admin i tyle

wydaje mi sie ,ze siedzial na spec i obserwowal co sie dzieje ;d ,ale niech sam sie co do tego wypowie  ,jak na moje brakuje adminow ,jest mega duzo czasu kiedy nie ma zadnego  

• Uwielbiam 1
  • Junior Admin
  • Rozwiązanie
Opublikowano

Chciałbym zaznaczyć, że Punkcik ostatnim razem nie stracił uprawnień ze względu na skargę, a nie przejście pozytywnie okresu próbnego.

Popełnił dość spory błąd, którego admin nie powinien popełniać. 

Nie mogę dawać uprawnień tylko ze względu na to, że ktoś gra.. admin to odpowiedzialność i liczę na rozwagę i profesjonalizm ze strony moich adminów, Punkcik sam wie, co zrobił źle i to zaakceptował. Nie potrzebujemy tutaj petycji i podpisów graczy COD'a, bo już pisałem coś ostatnio Punkcikowi w tej kwestii i to nie jest takie proste przy 2 degradacjach związanych z nieprawidłowym wykonywaniem swoich zadań jako admin.

Temat jest cały czas otwarty i jak uznam, że to będzie dobra decyzja to podejmę odpowiednie kroki. 

Na ten moment nie przemawia do mnie argument 

14 minut temu, DaleV napisał(a):

punkcik co by nie mówic na serwerze jest praktycznie nonstop , reszty adminów niestety często nie widuje , sporadycznie wbijają

Zarówno każdy z adminów, jak i ja mamy swoje życie prywatne oraz rodziny, którym też musimy poświęcić czas - poza tym kilka osób jest aktualnie na urlopach.

Tak jak wyżej wspomniałem, admin to nie tylko aktywność to też funkcja reprezentatywna, z którą wiąże się trochę odpowiedzialności.. a ww. gracz już nieco nadszarpnął zaufania graczy oraz reszty grona administracji serwera - mimo, że jestem opiekunem nie podejmuje decyzji sam, bo zależy mi na dobrych relacjach i braku zgrzytu wśród mojej administracji.

Dodatkowo dział Podań stoi otworem, u mnie każdy ma szanse.

• Uwielbiam 1
Opublikowano
1 minutę temu, Wr3dnyy napisał(a):

Chciałbym zaznaczyć, że Punkcik ostatnim razem nie stracił uprawnień ze względu na skargę, a nie przejście pozytywnie okresu próbnego.

Jak widzisz nie jestem do końca w temacie ,ale zalezy mi rownież na dobrej atmosferze jak i dobru serwera,jako iz admina sam nie dostałem to próbuję wszystkiego aby było dobrze ;d 

• Uwielbiam 1
  • Junior Admin
Opublikowano
1 minutę temu, DaleV napisał(a):

Jak widzisz nie jestem do końca w temacie ,ale zalezy mi rownież na dobrej atmosferze jak i dobru serwera,jako iz admina sam nie dostałem to próbuję wszystkiego aby było dobrze ;d 

To zależy tylko od samego zainteresowanego czy odbuduje to zaufanie, czy nie - never say never.

Dla każdego drzwi w administracji są otwarte, wystarczy spełniać wymagania i mieć chęci. 

Admina nie dostałeś ze względu na VAC'a na steamie, kto wie jakby się to potoczyło gdyby nie ona.

• Uwielbiam 1
Opublikowano (edytowane)
16 minut temu, DaleV napisał(a):

wydaje mi sie ,ze siedzial na spec i obserwowal co sie dzieje ;d ,ale niech sam sie co do tego wypowie  ,jak na moje brakuje adminow ,jest mega duzo czasu kiedy nie ma zadnego  

No wlasnie wydaje ci sie bo grasz od nie dawna to nie wiesz jak bylo. A argument dac bo dac i brakuje adminow no to sorry ale xD W szczególności ze poprzedni opiekun napisal na serwerze jak punkcik dostal tego admina. Oczywiście może fake news puścił bo po czasie wyszło jakie mial zamiary i co zrobił, ale nie wiem mogę się mylić. Ale jeżeli tak było naprawdę to nawet nie powinno mieć miejsce że "temat jest otwarty" w szczególności że na poprzedniej serwerowni też nie spełniał dobrze obowiązków jako admin i były na niego skargi. Nie mam nic do punkcika ale admin to admin, musi być ogarnięty, reagować i działać w danym momencie jak sie coś złego dzieje, a nie siedziec na spectcie i afkować i wychodzić jak sie coś zacznie pisać na u@ 

Edytowane przez kochamcie
  • Uwielbiam 1
Opublikowano (edytowane)

Witam ,jak wielu graczy nie wie chcialem napisac ze ztracilem admina za to ze popelnilem nie wybaczalny blad. Dalem info graczowi ze bedzie miec  robione ssy.Tp byl duzy  blad  wrecz niewybaczalny  dla osoby majacej Admina,Zaluje tego zachowania,przez ten tydzien proby  dawalem z siebie wszystko bylem  wzorozym adminem  przynajmniej  ja tak to widzialem. ten  ogromny blad,dosc wazny zawazyl na tej decyzji. Bardzo zaluje  tego mojego postepku bo dalem zrobic sie jak dzieciak ale coz   pozostaje mi tylko przeprosic tych co mi zaufaji dajac 2 praszam wasszanse i tych co dalej ewe mnie wierza  dzieki wariaty wy ... za wszystko  Jeszcze raz przepraszam was.

Edytowane przez PunKciK
  • Lubię to! 2
  • Uwielbiam 2
Opublikowano

Mysle ze ostatnia szanse mozna dac. Dobrze go sprawdzic i dac np okres probny wiekszy niz tydzien

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
  • Junior Admin
Opublikowano

Twoja propozycja została odrzucona!

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.