Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Napisze w skrocie.

Pomimo tak duzej ilosci map non stop jest tluczone to samo.

Trylion razy westy,eldo i dusty. Zmiennosc map zadna.Czasem dla odmiany  c4 ktos wezmie.

Przeciez to jest porazka.

Gdy ktoras mapa jest grana powinna dostac blokade na 10 kolejnych map by nie mozna bylo tego nominowac czy tez serwer tego nie proponowal.

• Lubię to! 2
  • Junior Admin
Opublikowano
Godzinę temu, oBESraniec napisał(a):

Gdy ktoras mapa jest grana powinna dostac blokade na 10 kolejnych map by nie mozna bylo tego nominowac czy tez serwer tego nie proponowal.

Witaj, blokada map aktualnie jest ustawiona na 10 map, kwestia tego, że gracze grają mapy które znają i lubią - tego nie przeskoczę nawet jak zablokuje 20 ostatnio granych map.

Poczekam na więcej wypowiedzi, jeżeli będą takie same głosy delikatnie zwiększę ten limit.

• Lubię to! 1
Opublikowano (edytowane)

Problem jest tego rodzaju, że mapy się powielają, przez to wydaje się, że są grane w kółko te same. Przykładowo:

De_c4 i de_c4_z

Westwood i Westwood big 

Inferno i perfect_inferno

Z resztą, ja nie widzę problemu grania tych samych map. Najlepiej gra się te dobrze zbalansowane typu dust2, alexandra, Inferno itp. 

Reszta wydziwień jest dla mnie zbędna. 

Edytowane przez Vezovi
Opublikowano

Jak dla mnie można zwiększyć blokadę do 20, usunąć parę dustów, zostawić 1 west, ewentualnie 2 xd. Usunąć c4, zostawić c4_z.

Można przepatrzeć mniej grywalne mapy pousuwać i dodać coś nowego. 

• Lubię to! 1
Opublikowano
1 godzinę temu, Wr3dnyy napisał(a):

Witaj, blokada map aktualnie jest ustawiona na 10 map, kwestia tego, że gracze grają mapy które znają i lubią - tego nie przeskoczę nawet jak zablokuje 20 ostatnio granych map.

Poczekam na więcej wypowiedzi, jeżeli będą takie same głosy delikatnie zwiększę ten limit.

Ja wszystko rozumiem, ale gdy sa 2westy,2 inferno,2 c4 i pieron wie ile dustow zbyt duzych urozmaicen nie ma.Czasem jakis kabul wpadnie . Raz na 30 map , ale caly czas sieczka na  tych samych mapach ( prawie choc nie roznia sie modyfikacje od siebie bardzo)

Godzinę temu, dzido napisał(a):

Jak dla mnie można zwiększyć blokadę do 20, usunąć parę dustów, zostawić 1 west, ewentualnie 2 xd. Usunąć c4, zostawić c4_z.

Można przepatrzeć mniej grywalne mapy pousuwać i dodać coś nowego. 

Tu pelna zgoda. Nie dublowac tych samych map z malymi zmianami bo ,,serce mapy" jest takie samo.

Moja propozycja to blokada na 15 map , zeby Ci cos by ciagle grali westy i dusty nie byli zbytnio pokrzywdzeni.

Pozdrawiam

• Donator
Opublikowano (edytowane)

Zdecydowanie popieram usunięcie powielających się map 😎

#edit - za bardzo się rozpisałem.😎

Edytowane przez TRAVA
  • Junior Admin
Opublikowano
13 godzin temu, oBESraniec napisał(a):

Moja propozycja to blokada na 15 map , zeby Ci cos by ciagle grali westy i dusty nie byli zbytnio pokrzywdzeni.

Pozdrawiam

Moja propozycja to zostawienie blokady na takim samym pułapie jak teraz tj. 10 map.

Dodatkowo przyjrzeć się liście map i wyselekcjonować grywalne i niegrywalne - w miejsce niegrywalnych dodać nowe, które możecie zaproponować w odpowiednim temacie.

Jednocześnie chciałbym uniknąć powielania map tak jak w przypadku dustów etc.

Czekam na opinie. Jeżeli chcecie, abym się tym zajął w ten sposób, dajcie znać, a w przeciągu kilku najbliższych dni postaram się to dla Was zrobić.

Pozdrawiam.

• Lubię to! 3
  • Donator
Opublikowano
18 godzin temu, Wr3dnyy napisał(a):

Moja propozycja to zostawienie blokady na takim samym pułapie jak teraz tj. 10 map.

Dodatkowo przyjrzeć się liście map i wyselekcjonować grywalne i niegrywalne - w miejsce niegrywalnych dodać nowe, które możecie zaproponować w odpowiednim temacie.

Jednocześnie chciałbym uniknąć powielania map tak jak w przypadku dustów etc.

Czekam na opinie. Jeżeli chcecie, abym się tym zajął w ten sposób, dajcie znać, a w przeciągu kilku najbliższych dni postaram się to dla Was zrobić.

Pozdrawiam.

Czekamy 👊

• Junior Admin
Opublikowano

Twoja propozycja została przyjęta!

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.