Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, wychodzę z pewną propozycją...

Wiem, że na serwerze jest leczenie wzajemne które nawet dostało BUFFA czyli szybciej się leczy niż jak zaczynałem koło rok temu albo i ponad na serwerze...

Moja propozycja jest taka, aby dodać GRANAT LECZĄCY ( który można także wypić PPM ) lub dodanie STRZYKAWKI LECZĄCEJ.

Widywałem to w innych miejscach które sporadycznie odwiedzałem i w tamtych miejscach działa to po prostu OKEJ.

Jeśli byłaby zgoda to granat leczący to LPM oznacza rzucenie go i leczenie kolegów ewentualnie sobie pod nogi a PPM to po prostu wypicie go (staty leczenia pozostawiam wam).

Jeśli byłaby to strzykawa to myślę LPM leczymy siebie, a PPM leczymy kolege oczywiście "fszczykujonc" mu substancję (zróbmy sobie w głowie, że w środku jest ADRENALINA haha)

Uzyskanie strzykawki proponuje nawet po 3 fragu w jednej rundzie aby wtedy nam się "dodawał", byłoby to pomocne kiedy zostajemy sami na kilku i chcemy wygrać...

Oczywiście którakolwiek opcja by weszła w życie to uważam, że powinna być dostępna dla SVIP!

Jeśli propozycja zostanie odrzucona, to cóż trudno...gramy dalej...

Pozdrawiam i zapraszam do merytorycznej dyskusji

Vito Małkers X

• Lubię to! 5
Opublikowano

Dla mnie spoko, ludzie i tak bardzo rzadko się leczą z jakiegoś powodu - może za słabo ta opcja jest komunikowana?
Rozumiem, że granat/strzykawka dla VIP/SVIP?

Jeżeli strzykawka to proponuję by leczenie kogoś odbywało się poprzez rzut strzykawką - więcej funu i można na odległość.

Może też dodać opcję poproszenia o leczenia? Żeby się nad kimś pojawiał czerwony plus, że prosi kogoś o leczenie np. pod X?
Wtedy więcej osób zauważy opcję leczenia i łatwiej będzie komuś zauważyć, że ktoś chce leczenie.

Opublikowano (edytowane)

ja bym był za tym  dodanie tego zachęci ludzi do zakupu nawet vipa jeśli svip jest za drogi bo na ten moment vip na only dd2 nie ma sensu

Edytowane przez piX
  • Lubię to! 1
  • Junior Admin
Opublikowano

Twoja propozycja została przyjęta!

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

• Wow 1
  • Uwielbiam 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.