Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no to moje mordeczki kochane dwa tyg jest - regulamin, no to proszę o szczerą opinię na mój temat no to bang :*.

Opublikowano

Miła kobitka, można popisać i ubić na serwerze.

Opublikowano

Nie jestem tu dlugo

Ale z mojego punktu widzenia jestes osobą sympatyczną :)

Opublikowano

Rozmawiałem z Tobą na ts3, wydajesz się być miła i zabawna.

Mam jednak pewien uraz, mianowicie Twoje odejście, potem powrót, nie wiem co to miało znaczyć.

Opublikowano

Bardzo miła i sympatyczna osoba, mogę z nią rozmawiać godzinami. Niesamowicie kolorowa postać na naszej sieci, angażuje się w życie forum a takze serwerów za co dziękuje

• Lubię to! 1
Opublikowano

Miła - to prawda, ale myślisz że jesteś najważniejsza mając tylko admina na serwerze. Zachowujesz się czasem jak jakaś "księżniczka" ;)

Opublikowano

bezuczuciowa hmm? Baba bez uczuć czyli wredna :P Nie no żart fajna z niej kobitka z którą można się dogadać i pożartować.

• Lubię to! 1
Opublikowano

Miła dziewczyna, aktywna, pewnie niedługo członek UB, szybko zaliczasz kolejne szczeble kariery na katujemy.eu, bardzo pozytywna osoba z którą kilka razy rozmawiałem na TS

Opublikowano

Jestes spoko jak cb nerwy nie poniosa bo mialem przyjemnosc z Toba pisac. Oby bylo coraz to lepiej :) spoko kobietka

Opublikowano

Fajna dziewczyna,można z nią pogadać/popisać...Wcale nie jest bezuczuciowa ona kłamie :P

• Lubię to! 1
Opublikowano

Z kijem nie podchodzić! ;D

Wredna, czasami da się pogadać.

Brak poczucia humoru....

• Lubię to! 1
Opublikowano

Latwo idzie z niej pokrecic beke XD jak nie ma dnia to sie szubko denerwuje :-P ale jest ogarnieta zasluguje na swoje stanowiska i dobrze sie na nich sprawuje ;-)

Lepiej nie grac na DD2 w przeciwnej druzynie bo nie ma uczuc dla wrogow i strzela po glowach :-P

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Użytkownik odszedł z forum

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

• 11 miesięcy temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.